BRUTALNO PATOSIRAO "BOSANSKU ZVER", PA DOBIO DRAKONSKU KAZNU! NBA liga svog NAJPRLJAVIJEG igrača suspendovala na NEODREĐENO!
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

nba

BRUTALNO PATOSIRAO "BOSANSKU ZVER", PA DOBIO DRAKONSKU KAZNU! NBA liga svog NAJPRLJAVIJEG igrača suspendovala na NEODREĐENO!

Košarka -

NBA liga suspendovala je košarkaša Golden Stejta Drejmonda Grina na neodređeno vreme nakon nesportskog poteza koji je napravio na utakmici protiv Finiks Sansa.

Najprljaviji igrač NBA lige brutalno je nokautirao reprezentativca Bosne i Hercegovine Jusufa Nurkića. Naime, u jednom duelu Grin je iz okreta pesnicom udario Nurikića u glavu i centar Finiksa je istog momenta završio na zemlji.

Tako je zaradio 18. isključenje u karijeri, a već treće ove sezone.

NBA liga je hitno reagovala i rešila je da suspenduje Grina na neodređeno vreme jer ima "istoriju nesportskog ponašanja".

"Moraće da ispuni određene uslove lige i franšize pre nego što mu bude dozvoljeno da se vrati na teren", navodi se u saopštenju NBA lige.

Podsetimo, nakon sramnog incidenta Grin je uputio izvinjenje Jusufu Nurkiću.

"Nikada se ne izvinjavam zbog stvari koje sam namerno uradio, ali želim da uputim izvinjenje Jusufu zbog ovoga. Nisam hteo da ga udarim, Hteo sam da iznudim faul jer me je uhvatio za kuk i zamahnuo sam rukom. Nažalost, udario sam ga", rekao je Grin.

Kurir sport/J.M.

00:58

PA OVO JE HIT! NURKIĆ NAZVAO HALIDA BEŠLIĆA! Srušili šampione Evrope, pa pravili ŠOU u autobusu: Grmeo čuveni hit!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track