ŠOK PRED VEČITI DERBI! Zvezdino skupoceno pojačanje povuklo potez koji će RAZBESNETI navijače: IZBRISAO je crveno-bele!
Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

neočekivan potez

ŠOK PRED VEČITI DERBI! Zvezdino skupoceno pojačanje povuklo potez koji će RAZBESNETI navijače: IZBRISAO je crveno-bele!

Fudbal -

Napadač Crvene zvezde Šerif Endijaj napravio je šokantan potez pred večiti derbi sa Partizanom.

Skupoceni fudbaler za koga je klub iz Ljutice Bogdana letos izdvojio čak četiri miliona evra otpratio je Crvenu zvezdu na Instagramu i uklonio sve objave u crveno-belom dresu.

Šerif je u septembru potpisao unosan trogodišnji ugovor sa Zvezdom, najavljen ja kao valiko pojačanje, ali nije opravdao očekivanja.

Odigrao je ove sezone 20 mečeva za crno-bele i postigao samo trigola - jedna protiv Jang Bojsa u Ligi šampiona i dva u Kupu Srbije, a na 12 prvenstvenih mečeva u Super ligi nije uspeo da se upiše u strelce... Premalo, za napadača koji je doveden kao jedno od najskupljih pojačanja u istoriji kluba i od kog se očekivalo da će praviti razliku na terenu. Potpuno ga je zasenio mladi Jovan Mijatović, pa u poslednje vreme slabije dobija šansu i očito je nezadovoljan svojim statusom u klubu.

Šerif Endijaj
foto: Printscreen

Zvezda je turskoj Adani platila četiri miliona evra za Šerifa Endiaja, a dodatni milion mogao je da legne na račun ukoliko napadač ispuni klauzule iz ugovora tokom igranja u Beogradu. Ipak, čini se da do toga neće doći jer je rastanak mnogo bliži nego nastavak saradnje, ali pitanje je po kom modelu će otići iz Srbije, pošto je u septembru potpisao trogodišnji ugovor težak 3.600.000 evra i sigurno ne želi da odrekne ogromnog novca

Kurir sport/Mondo/J.M.

00:13

Delije posle Javora skandirale igračima: Najskuplji, a loše igrate

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track