BIO JE NA PROBI U PARTIZANU, A SADA JE OPTUŽEN ZA SVIREPO UBISTVO! U pustinji pronađen LEŠ medicinske sestre (23)!
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

šok

BIO JE NA PROBI U PARTIZANU, A SADA JE OPTUŽEN ZA SVIREPO UBISTVO! U pustinji pronađen LEŠ medicinske sestre (23)!

Košarka -

Američki košarkaš Čens Komenči (27) osumnjičen je za otmicu i svirepo ubistvo medicinske sestre Marajne Rodžers (23).

Policija u Las Vegasu pronašla je ostatke nesrećne devojke u pustinji u Nevadi, a za njeno ubistvo zvanično je okrivljen 27-godišnji NBA košarkaš Čens Komenči.

Košarkaš koji je do skora bio član razvojnog tima Sakramenta je uhapšen sa devojkom Sakari Harnden (19). Marajna Rodžers, medicinska sestra iz države Vašington, nestala je 7. decembra, nakon što se sastala sa Komančeom i njegovom devojkom, dva dana ranije. Nakon početne istrage, policija je 13. decembra lišila slobode Harnden, a dva dana kasnije u Sakramentu FBI je uhapsio i američkog košarkaša.

Saslušali su Komenčija i Sakari Harnden i uspeli su na osnovu podataka dobijenih na saslušanju da pronađu ostatke tela mlade medicinske sestre.

"Sedmog decembra 2023. godine oko 15:32 dve osobe su ušle u policijsku stanicu da prijave nestanak Marajne Rodžers. Tokom istrage se iotkrilo da je 5. decembra ona imala sastanak sa prijateljicom Sakari Harnden (19) koja je povela svog dečka Čensa Komanča (27). Od tada Rodžers nije viđena. Vrlo rano u istrazi je posumnjano da se radi o nečemu lošem i nakon prikupljanja dokaza su uhapsili Hamden i Komančea zbog kidnapovanja i smrti Rodžersove. Na osnovu dokaza koji su prikupljeni nakon ispitivanja Hamden i Komanša detektivi su uspeli da pronašu ljudski leš u pustinjoj oblasti u Hendersonu, Nevada. Kasnije je utvrđeno da je to Marajna Rodžers", navodi se u saopštenju policije.

Čens Komanči je nakon dve godine na univerzitetu Arizona potpisao za Memfis Hasl u razvojnoj ligi, igrao je kratko za Kanton Čardž, a onda se oprobao nekim poluprofesionalnim ligama u Americi i u Turskoj. Prošle sezone je odigrao jedinu NBA utakmicu u dresu Portlanda protiv Golden Stejta, da bi kasnije prešao u razvojni tim Sakramento Kingsa. Zanimljivo, Komanče je 2018. godine bio na probi u Partizanu, ali nije ispunio očekivanja tadašnjeg trenera Nenada Čanka.

Kurir sport/Mondo/J.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track