KATASTROFA ZA REAL! Kraljvski klub ostao bez velike zvezde zbog UŽASNE POVREDE! Propustiće i Evropsko prvenstvo?!
Foto: Guillermo Martinez / AFLO / Profimedia

užas

KATASTROFA ZA REAL! Kraljvski klub ostao bez velike zvezde zbog UŽASNE POVREDE! Propustiće i Evropsko prvenstvo?!

Fudbal -

Iako su ostvarili ubedljiv trijumf u domaćem šampionatu protiv Viljareala (4:1), u Real Madridu nakon meča nisu imali razloga za slavlje...

Standardni defanzivac kraljevskog tima, David Alaba, doživeo je izuzetno tešku povredu na ovom meču i za njega je sezona završena!

Reprezentativac Austrije se nakon jednog duela sa Đerarom Morenom uhvatio za koleno i pao na zemlju, odmah je bilo jasno da neće moći da nastavi meč. Uz pomoć lekarskog tima Madriđana napustio je terenu u 33. minutu sa bolnom grimasom na licu. Kasnije je ustanovljeno da je pokidao prednje ukrštene ligamente kolena i da je sezona za njega završena.

"Nikada mi se još nije dogodilo da trojici igrača puknu ukršteni ligamenti u četiri meseca, neverovatno", rekao je šokirani Anćeloti nakon meča.

Podsetimo, istu povredu ranije su doživeli Eder Militao i golman Tibo Kurtoa.

Ovo je novi ozbiljan udarac za Madriđane koji imaju ozbiljnih kadrovskih problema ove sezone. Anćeloti je već najavio aktivnost na tržištu u januaru.

"Nije dobro, videćemo da li možemo nekoga da kupimo tokom januara", rekao je Italijan nakon meča.

Iskusnog defanzivca narednih dana čeka operativni zahvat i jasno je da će propustiti i predstojeće Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.

Ozbiljan udarac za Real, ali i selekciju Austrije...

Kurir sport/J.M.

00:00

Vinisijus Žunior promašaj

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track