SLAVNI FUDBALER NI U PETOJ DECENIJI NE PRESTAJE DA ŠOKIRA: Čudio se zbog žutog kartona, a onda je UDARIO PROTIVNIKA u lice (VIDEO)
Foto: EPA Miguel A Lopes

NE SMIRUJE SE

SLAVNI FUDBALER NI U PETOJ DECENIJI NE PRESTAJE DA ŠOKIRA: Čudio se zbog žutog kartona, a onda je UDARIO PROTIVNIKA u lice (VIDEO)

Fudbal -

Čuveni portugalski fudbaler, Pepe, u februaru će napuniti 41. godinu, a i dalje igra na visokom nivou i podseća na najslavnije dane.

Dres Reala je nosio 10 godina i za to vreme osvojio je tri Lige šampiona, tri španska prvenstva, dva Kupa, tri superkupa...

Dok je igrao za madridski klub postao je poznat po čvrstini, drskosti i prgavoj naravi, a izgleda da se ništa nije promenilo ni sada, kada gazi petu deceniju.

Njegov Porto je u derbiju portugalskog prvenstva izgubio od Sportinga rezultatom 2:0.

Pepe je na startu drugog poluvremena dobio crveni karton.

Viktor Gjokeres je doneo prednost Sportingu u 11. minutu, a iskusni defanzivac je u 15. dobio žuti karton, nakon čega je ostao u čudu iako je povukao protivničkog igrača sa leđa i oborio ga na zemlju.

U 51. minutu je zaradio i isključenje pošto je u jednom duelu udario protivnika šakom u lice nakon čega mu je sudija pokazao direktan crveni karton.

Posle 14 utakmica, Sporting je prvi na tabeli sa 34 bodova, bod manje ima Benfika, tri Porto, a četiri manje Braga.

Kurir sport

Bonus video:

08:49

ZVEZDA ODAVNO NIJE IMALA TAKVOG IGRAČA, DAO JE DUŠU JUČE Eksperti saglasni: Klub ima budućnost, ali mladi NE ZNAJU AZBUKU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track