ENDIJAJ ODRADIO TRENING, PA POSLAO PORUKU NAVIJAČIMA CRVENE ZVEZDE: Evo šta je uradio napadač iz Senegala pred derbi!
Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

marakana

ENDIJAJ ODRADIO TRENING, PA POSLAO PORUKU NAVIJAČIMA CRVENE ZVEZDE: Evo šta je uradio napadač iz Senegala pred derbi!

Fudbal -

Odjeknula je tokom vikenda vest da je Šerif Endijaj otpratio Crvenu zvezdu sa Instagrama i obrisao sve fotografije u crveno-belom dresu.

Šerif Endijaj
foto: www.crvenazvezdafk.com

Kasnije je obelodanjeno da nikakav problem na relaciji napadač - klub nije postojao, a napadač iz Senegala ponovo je zapratio Crvenu zvezdu na društvenim mrežama.

Šerif Endijaj ima zdravstvenih problema sa preponom, koju je povredio na utakmici u Subotici protiv Spartaka, koju su crveno-beli rešili u svoju korist rezultatom 4:1. Napadač je poslednji trening odradio nasmejan i sa željom da zaigra u 171. večitom derbiju, sutra od 18.00 časova na stadionu FK Partizan.

Šerif Endijaj
foto: www.crvenazvezdafk.com

Nisu zvezdaši zadovoljni partijama senegalskog napadača, ali su u tom revoltu preterali sa svojim komentarima, što je Endijaja pogodilo, pa je impulsivnom reakcijom zabrinuo sve u klubu. Ipak, u razgovoru sa čelnicima kluba, Endijaj je istakao da ne postoji nikakav problem, već da su ga komentari navijača pogodili. Brzo je to sve zaboravljeno, s obzirom da je Endijaj ponovo zapratio Crvenu zvezdu na Instagramu, i nasmejan se pojavio u ponedeljak na treningu.

S obzirom na povredu prepone, upitno je koliko će Endijaj moći da pomogne Baraku Baharu u sredu od 18.00 časova, ali je trenirao sa grupom.

Kurir sport

01:44

Endiaje posle poraza od Sitija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track