LJUBIMAC GROBARA ZAGRMEO: "Partizan može i DALJE od fajnal-fora Evrolige"
Foto: Starsport©

jasan stav

LJUBIMAC GROBARA ZAGRMEO: "Partizan može i DALJE od fajnal-fora Evrolige"

Košarka -

Među ljudima koji su se sa delegacijom Partizana uputili put Španije u poteri za duplim brejkom nalazi se i dobro poznato lice - Aleksandar Saša Pavlović.

Legendarni košarkaš sa deceniju dugim iskustvom igranja u NBA ligi dve sezone je bio igrač crno-belih u trenucima kada nije bilo lako nositi dres Partizana, a pre sedam i “kusur” godina završio je uspešnu igračku karijeru. U međuvremenu se ponovo obreo u Partizanu, ovoga puta kao član Upravnog odbora,

Partizan se nalazi u sjajnoj seriji rezultata i sa osam pobeda u svim takmičenjima pun samopouzdanja dočekuje mečeve sa Valensijom i Realom. Deluje da su crno-beli pogodili sa letošnjim pojačanjima, posebno to važi za NBA akvizicije Frenka Kaminskog (do povrede bio u velikom naletu) i Pi Džej Doužera, naravno i Bruna Kabokla koji je promenio opis ekipe.

- Bilo je dosta skeptika s obzirom na kvalitet prošlogodišnje ekipe gde smo imali Egzuma koji je fenomenalan igrač, Madara na pleju, Lesora, mislim da smo to itekako dobro nadoknadili sa Doužerom, Kaboklom i Kaminskim tako da nema prostora za brigu. Možda smo čak i bolja ekipa nego prošle godine, vreme će pokazati. Ima još dosta da se igra, u odličnoj smo poziciji, ali to ništa ne znači. Nema opuštanja, mislim da će biti samo sve teže i teže.

Aleksandar Pavlović
foto: Starsport©

Ako je prošla sezona bila uspešna u novoj se onda od crno-belih (ne)opravdano očekuje možda i više, posebno gledajući trenutnu formu.

- Ne znam koje su ciljeve postavili stručni štab i ekipa, ali od Partizana se uvek očekuje najviše, i fajnal-for i ABA liga, može i dalje od fajnal-fora - izjavio je Saša Pavlović za Meridian sport.

Kurir sport / Meridian sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

00:05

Partizan, trening, Bruno Kaboklo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track