BAHAR SVE IZNENADIO! Otkrio ko SIGURNO POČINJE derbi, pa dodao: "Ne mora uprava da mi postavlja ULTIMATUM"
Foto: Fabrice COFFRINI / AFP / Profimedia

superliga srbije

BAHAR SVE IZNENADIO! Otkrio ko SIGURNO POČINJE derbi, pa dodao: "Ne mora uprava da mi postavlja ULTIMATUM"

Fudbal -

Partizan i Crvena zvezda u sredu od 18 časova odigraće poslednji meč ove godine. U predstojeći 171. večiti derbi oba tima ulaze pod imperativom pobede, a Zvezda trenutno ima dva boda više od Partizana.

Svoje utiske pred ovaj duel već je izneo šef stručnog štaba crno-belih, Igor Duljaj, a zatim je red došao i na Baraka Bahara koji je sve iznenadio svojim izjavama.

Barak Bahar
foto: Starsport©

Otkrio je Izraelac da će Katai sigurno početi večiti derbi, što je prvi slučaj da govori o starteru za neku utakmicu još od kada je došao na klupu Zvezde, dotakao se Šerifa Endijaea, a odgovorio je i na neugodno pitanje, da li mu je uprava postavila ultimatum - pobeda u derbiju ili odlazak sa klupe!

Kompletan tok konferencije za medije trenera Zvezde mogli ste pratiti putem našeg lajv-bloga i čitavu koferenciju možete pronaći u nastavku teksta.

TOK KONFERENCIJE:

Šta se dešava sa Mirkom Ivanićem?

- On je i dalje povređen i sutra neće biti deo ekipe.

Mirko Ivanić
foto: www.crvenazvezdafk.com

Hoće li i Mijatović početi meč?

- Neću otkriti sve igrače, moram malo i da iznenadim.

Kako vam deluje Jovan Mijatović? Marka je pisala o njemu, kakvo je vaše mišljenje o ovom fudbaleru?

- Ne zavisi od mene da li će ostati. Sigurno ima budućnost, igraće u velikom klubu. Za sada je tu i srećni smo što je tu. Moramo iskoristiti njegov talenat i potencijal, svi treba da vide da Zvezda forsira mlade igrače, a na njima je da nastave sa dobrim radom.

Aleksandar Katai je često bio fatalan za Partizan. Da li to utiče na vaš izbor?

- Ne zanima me statistika. Igraće najbolji. Ali za Kataija mogu da kažem da će početi ovaj derbi.

Aleksandar Katai
foto: www.crvenazvezdafk.com

Da li ste imali neki razgovor sa Šerifom Endijaeom koji je u igračkoj krizi i navijači ga smatraju krivcem za loše rezultate?

- Mi smo tim i nikoga ne krivimo za bilo šta. Mi pobeđujemo kao tim i gubimo kao tim, razgovaramo sa njim i pokušavamo da ga podignemo. Dešava se da promaši, ali tu smo da ga bodrimo i podignemo.

Da li je uslov za ostanak na klupi Zvezde pobeda u derbiju i šta se dešava sa Endijaeom da li je spreman za ovu utakmicu?

- Nije potrebno da mi se postavlja ultimatum, znam koliko je važno da se dobije derbi. Što se tiče Šerifa Endijaea, on trenira odlično, timski je igrač, sviđa mi se njegov stav i zalaganje. Ipak, videćemo posle treninga koliko je spreman i da li će igrati.

Šerif Endijaj
foto: www.crvenazvezdafk.com

Da li ste pravili video analizu Partizana i da li ste se čuli sa Bibarsom Nathom?

- Nisam se čuo sa Nathom zato što je on igrač Partizana. Pravili smo analizu, naravno. Partizan je imao sjajan niz pobeda i normalno je da su sada pali u formi. Što se tiče prethodnih šest godina igrači Zvezde su bili bolji u pojedinim utakmicama, ali rezultat to nije rekao. Zato moramo na terenu da pokažemo ko je bolji.

Da li se slaže sa konstatacijom Igora Duljaja da je Crvena zvezda favorit?

- U derbiju nema favorita, na terenu moramo da pokažemo ko je bolji. Poštujemo rivala koji je kvalitetan, moramo da uđemo skromno u meč i pravilno pristupimo ovom meču. Sedam godina Zvezda nije pobedila u Humskoj, tako da će biti teško.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:23

Koreografija Crvena zvezda Mančester siti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track