NAPREDAK GOSTUJE U BAČKOJ TOPOLI: "Čarapani" očekuju pozitivan rezultat!
Foto: FOTO: FK Napredak

Superliga srbije

NAPREDAK GOSTUJE U BAČKOJ TOPOLI: "Čarapani" očekuju pozitivan rezultat!

Fudbal -

Napredak ovogodišnju takmičarsku sezonu zatvara gostovanjem ekipi TSC u Bačkoj Topoli. Čarapane očekuje teška utakmica sa trećeplasiranim timom Superlige Srbije. To je tim, posle Zvezde i Partizana, najefikasniji, sa čvrstom odbranom, koja je u dosadašnjem delu šampionata primila najmanje golova, samo 14.

-Sjajan klub, sjajna ekipa, izvanredan trener koji ima kontinuitet. Mi putujemo u mnogo boljem raspoloženju nego u Lučane. Sigurno da imamo svoje ambicije u Bačkoj Topoli. Dobro smo se pripremili, svesni da gostujemo ekipi koja po meni igra najbolji fudbal u Srbiji. Poslednje je kolo, nema kalkulacija, ni razloga da se štedimo za neku narednu utakmicu, već treba da uložimo i poslednji atom snage, da se predstavimo u najboljem svetlu i da zabeležimo, nadam se, dobar rezultat, izjavio je šef stručnog štaba Vladimir Gaćinović.

FK Napredak
foto: FOTO: FK Napredak

U ekipi Napretka neće biti Filipa Jovića, koji se povredio na jednom od poslednjih treninga, a svi ostali su zdravi i raspoloženi da se dokažu u ovom velikom izazovu sa učesnikom evropskog takmičenja.

-Posle pobede u Lučanima raspoloženje se u značajnoj meri popravilo i mislim da je idealan trenutak za gostovanje TSC – u. O domaćinu je izlišno trošiti reči, predstavljali su Srbiju na međunarodnoj sceni, ponovo su u vrhu i znamo da nas čeka težak ispit. Uslovi za igru u Bačkoj Topoli su idealni i idemo da pružimo maksimum i ako Bog da, izborimo pozitivan rezultat, obećava Nikola Vukajlović, jedan od najstandardnijih u ekipi Čarapana.

Kurir sport / Ž. Milenković

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track