LUKA JOVIĆ U BARSI?! Ugledni katalonski list ZAGOLICAO MAŠTU ljubitelja fudbala! Da li bi Srbin mogao da se pridruži Levandovskom?
Foto: AP Spada

BIO BI TO LUD TRANSFER

LUKA JOVIĆ U BARSI?! Ugledni katalonski list ZAGOLICAO MAŠTU ljubitelja fudbala! Da li bi Srbin mogao da se pridruži Levandovskom?

Fudbal -

Luka Jović se trgnuo i počeo ozbiljnije da utiče na igru i rezultate Milana.

Postigao je tri gola na poslednje tri utakmice na kojima je igrao i odmah našao mesto u tekstu uglednog katalonskog lista "Mundo deportivo".

Na portalu ovog dnevnog list Jović je označen kao neko ko bi mogao da pojača napad Barselone.

Zapravo, novinari ovog medija su objavili listu ofanzivnih fudbalera koji će od leta biti slobodni igrači i koji bi, barem u teoriji, mogli da budu realne želje rukovodioca i stručnog štaba.

Luka Jović
foto: EPA Massimo Pica

Pored Luke Jovića na listi su sledeći fudbaleri:

Kilijan Mbape, Anhel di Marija, Entoni Marsijal, Miči Bačuai, Olivije Žiru, Gabrijel Barbosa, Nikolas Pepe, Visam ben Jeder, Felipe Anderson.

- Stigao je u Real Madrid za 60 miliona evra, ali nije prošlo dobro i otišao je kroz zadnja vrata. Vratio se u Ajntraht, kasnije probao u Fiorentini i sada igra za Milan gde je postigao samo tri gola na 13 utakmica - navodi se na sajtu "Mundo Deportivo".

S obzirom na to da je bio član Reala, eventualni odlazak u Barselonu, svakako bi izazvao puno pažnje.

Robert Levandovski je prvi centarfor Katalonaca, ima ugovor do 2026. godine i ove sezone je na 16 utakmica postigao osam golova

Kurir sport/Mundo Deportivo/A.K.

Bonus video:

00:14

Luka Jović se veseli uz pesmu Baje Malog Knindže

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track