FOTOGRAFIJA KOJA JE IZAZVALA VELIKU BURU! Salah ponovo okitio jelku i razbesneo brojne fanove! PLJUŠTE UVREDE na mrežama!
Foto: Instagram

na udaru

FOTOGRAFIJA KOJA JE IZAZVALA VELIKU BURU! Salah ponovo okitio jelku i razbesneo brojne fanove! PLJUŠTE UVREDE na mrežama!

Fudbal -

Fudbaler Liverpula Mohamed Salah, koji je inače islamske veroispovesti, obeležio je Božić i zbog toga se našao na udaru.

Salah je na svom Instagram profilu objavio fotografiju božićne jelke što se mnogima nimalo nije dopalo.

"Božić je doba godine kada se porodice okupljaju i slave. S obzirom na smrt i razaranje u Gazi, ovaj Božić provodimo u tuzi i delimo bol sa porodicama koje su izgubile svoje najmilije. Molim vas nemoj te ih zaboraviti i navikavati se na njihovu patnju", napisao je Salah uz fotografiju jelke.

Sjajni napadač nešto slično radio je i prethodnih sezona, zbog čega se suočavao za ozbiljnim kritikama u svojoj zemlji, a brojne uvrede na njegov račun nisu izostale ni ovaj put.

Mnogi smatraju da nije primereno da Salah kao musliman na ovaj način obeležava hrišćanski praznik i da je tim činom prešao granice, međutim, ima i onih koji potpuno podržavaju njegov potez.

Kurir sport/J.M.

00:29

VELIKI SKANDAL! SRPSKI FUDBALER PRIVEDEN U HOLANDIJI! Pankov proveo noć u policiji posle HAOSA u kom nije učestvovao?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track