DOMINACIJA - U SVAKOM SMISLU TE REČI! Ronaldo ponovo ispisao stranice ISTORIJE - ono što je on uradio je neverovatno! VIDEO
Foto: STR / AFP / Profimedia

mašina

DOMINACIJA - U SVAKOM SMISLU TE REČI! Ronaldo ponovo ispisao stranice ISTORIJE - ono što je on uradio je neverovatno! VIDEO

Fudbal -

Verovatno ni sam Kristijano Ronaldo ne zna koliko je rekorda oborio tokom bogate karijere, međutim, noć koja je iza nas pamtiće još dugo...

Njegov Al Nasr ubedljivo je pobedio Al Itihad rezultatom 5:2, a sjajni Portugalac dva puta se upisao u strelce i tako ispisao nove stranice istorije.

On je ove kalendarske godine 53 puta matirao protivničke golmane, i na taj način pretekao je Kilijana Mbapea i Harija Kejna, te je sada preuzeo tron na listi strelaca.

A kao šlag na tortub, Kristijano je sinoć odigrao i svoj 1000. klupski meč, a ako računamo i nastupe za nacionalni tim, Ronaldo je tokom karijere 1205 puta istrčao na teren.

Inače, sinoćnji meč privukao je veliku pažnju pošto dres Al Itihada nosi slavni golgeter Karim Benzema. Ronaldo i Benzema su dugo bili saigrači u Realu, a pošto je svako krenuo na svoju stranu počele su da kruže glasine da nisu u sjajnim odnosima.

To bi se moglo zaključiti i po tome što se nisu rukovali pred sudijama.

Međutim, na društvenim mrežama se pojavio snimak iz tunela gde je otkriven pravi odnos dvojice fudbalskih asova. Obojica nasmejani, srdačno su se pozdravili i proveli određeno vreme u prijatnom ćaskanju.

Kurir sport

Bonus video:

00:16

Vatrogasac Đorđe koji je uzeo Ronaldovu traku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track