NIKOLA JOVIĆ BACIO U TRANS NAVIJAČE ZVEZDE! Objava srpskog košarkaša izazvala LAVINU na mrežama: "DOĐI BRATE, NE MUČI NAS!"
Foto: Starsport

ZAGOLICAO MAŠTU

NIKOLA JOVIĆ BACIO U TRANS NAVIJAČE ZVEZDE! Objava srpskog košarkaša izazvala LAVINU na mrežama: "DOĐI BRATE, NE MUČI NAS!"

Košarka -

Neviđenu pometnju na društvenim mrežama napravila je reakcija srpskog reprezentativca Nikole Jovića na objavu crveno-belih da se mladi plejmejker Nikola Topić vratio u Crvenu zvezdu.

Naime, Jović je na svom "X" nalogu podelio Topićev snimak sa Zvezdine stranice i okačio emotikon širom otvorenih očiju, a njegov gest bacio je u trans pristalice crveno-belih.

Objava mladog asa Majamija izazvala je neviđenu lavinu. Oduševljeni navijači Zvezde zatrpali su ga komentarima - počeli su da ga zovu da i on dođe sa imenjakom na Mali Kalemegdan:

"Dođi brate, ne muči nas."

"Čekamo i tebe, Ajde dok ima mesta."

"Au brate moj, šta nam radiš".

"Dođi, ulepšaj nam Božić i praznike".

Podsetimo, ovo nije prvi put da reprezentativac Srbije svojim objavama zagolica maštu navijačima Zvezde. Mladi as očitio pomno prati dešavanja u klubu sa Malog Kalemegdana, pošto je nedavno na svom nalogu podelio i jedan spektakularan potez Miloša Teodosića iz utakmice sa Milanom.

Kurir sport/J.M.

01:39

Nikola Jović na prijemu košarkaša u Predsedništvu Srbije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track