PODIGLA SUKNJU U KRCATOM KAFIĆU ZBOG OPKLADE, MUŠKARCI ODLEPILI! Ova devojka je zbog Mančestera spremna na sve, ali BUKVALNO SVE!
Foto: screenshot X

vrelo

PODIGLA SUKNJU U KRCATOM KAFIĆU ZBOG OPKLADE, MUŠKARCI ODLEPILI! Ova devojka je zbog Mančestera spremna na sve, ali BUKVALNO SVE!

Fudbal -

Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su juče posle preokreta na svom terenu Aston Vilu sa 3:2 u derbi utakmici 19. kola engleske Premijer lige.

Aston Vila je posle prvih 45 minuta imala dva gola prednosti, ali je tim Erika ten Haga u drugom poluvremenu načinio preokret i došao do bitna tri boda u borbi za jedno od mesta koja vode u Ligu šampiona.

Vila je povela u 21. minutu preko Džona Mekgina, da bi samo pet minuta kasnije Leander Dendonker duplirao prednost. Junajted je u drugom poluvremenu zaigrao znatno ofanzivnije i preko Alehandra Garnača stigao do izjednačenja.

Argentinac je mrežu gostiju zatresao prvo u 59. minutu, da bi potom u 71. doveo Mančester do izjednačenja. Preokret domaćih kompletira je Rasmus Hojlund u 82. minutu svojim prvencem u dresu Mančester junajteda.

Ovoj pobedi posebno se radovala navijačica Junajteda, An Mari Olsen, koja je zbog opklade morala da podigne suknju u krcatom lokalu, a sudeći po njenom rasploženju, to joj nije teško palo.

Kurir sport

Bonus video:

01:36

Sportsko društvo Crvena zvezda proslavilo 78 rođendan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track