MILOJE IZABRAO SARADNIKE: Pomagaće mu trojica bivših fudbalera Crvene zvezde! Vujadin Savić je siguran! Evo, ko su ostala dvojica!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

stručni štab

MILOJE IZABRAO SARADNIKE: Pomagaće mu trojica bivših fudbalera Crvene zvezde! Vujadin Savić je siguran! Evo, ko su ostala dvojica!

Fudbal -

Vladan Milojević, trener fudbalera Crvene zvezde, izabrao je stručni štab, sa kojim će 8. januara izvršiti prozivku na Marakani.

Vladan Milojević
foto: Starsport

Na predstavljanju u Crvenoj zvezdi, kada je potpisao dvoipogodišnji ugovor sa klubom, Vladan Milojević predstavio je svoje saradnike - Nebojšu Miloševića, Ivana Vučetića i Bojana Ofenbahera.

Nebojša Milošević biće prvi pomoćnik Vladana Milojevića, Bojan Ofenbaher biće zadužen za analitiku, a Ivan Vučetić za fizičku kondiciju.

Vujadin Savić
foto: www.crvenazvezdafk.com

Kako je Kuriru potvrđeno iz kluba Vujadin Savić, koji je bio jedan od trenera u stručnom štabu bivšeg trenera Baraka Bahara, pomagaće i Vladanu Milojeviću. On je u septembru prošle godine prekinuo karijeru i rešio da postane trener, a klub mu je izašao u susret.

Zanimljivo, njih dvojica su kao trener i fudbaler sarađivali u prvom mandatu, kada je Crvena zvezda ispisala noviju istoriju kluba, važnim pobedama nad Krasnodarom za grupnu fazu Lige Evrope i Salcburgom za grupnu fazu Lige šampiona.

Zoran Rendulić
foto: www.crvenazvezdafk.com

U stručnom štabu Vladana Milojevića biće mesta za još dvojicu bivših fudbalera Crvene zvezde. Poverenje prvog trenera dobio je Zoran Rendulić, nekadašnji strateg omladinaca crveno-belih. On je od starta sezone radio sa fudbalerima koje je Barak Bahar otpisao.

Nikola Mikić
foto: Starsport/Srđan Stevanović

Vladanu Milojeviću pomagaće i Nikola Mikić koji je dosad radio u Grafičaru pomažući Marku Neđiću, a ranije Bošku Đurovskom i Radomiru Kokoviću. Nikola Mikić bio je kapiten Crvene zvezde sa kojom je osvojio dva Kupa Srbije, igravši u vreme kada su ekipu predvodili kao treneri Vladimir Petrović Pižon, Ratko Dostanić, Aleksandar Kristić, Robert Prosinečki i Aleksandar Janković.

Kurir sport/A. R.

02:56

SUDBINSKI PREDODREĐENI! Mirka Vasiljević i Vujadin Savić znaju se od pelena, a onda je fudbaler JEDNOM KAFOM SVE PROMENIO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track