GLAVOBOLJA ZA MILOJEVIĆA! Crvena zvezda bez POLA TIMA tokom ČITAVIH PRIPREMA!
Foto: Starsport

muke

GLAVOBOLJA ZA MILOJEVIĆA! Crvena zvezda bez POLA TIMA tokom ČITAVIH PRIPREMA!

Fudbal -

Crvena zvezda moraće na pripreme i bez Hvang In Boma. Vladan Milojević vratio se na klupu crveno-belih i suočava se sa velikim problemima u zimskom periodu. Neće moći da upozna ceo tim i da radi sa ekipom u pripremnom periodu zbog reprezentativnih obaveza.

U timu neće biti ni Hvanga koji je u sastavu Južne Koreje u Kupu Azija. Jirgen Klinsman ga je pozvao i on će biti van tima od 12. januara do 10. februara 2024. godine. Od poznatijih igrača u timu su defanzivac Bajerna Kim Min-jae, kapiten Totenhema Hjung-Min Son, vezista Vulverhemptona Hi-Čan Hvang, fudbaler PSŽ-a Kang-in Li...

Hvang In Bom, Hvan In Bom, Hvan
foto: www.crvenazvezdafk.com

U Aziju će ići jedan igrač, ali će u Afriku najmanje njih četvorica. Na Afričkom kupu nacija igraće Osman Bukari, Naser Điga, Žan Filip Kraso i Edmund Ado, a očekuje se da će poziv dobiti i Kings Kangva. Čekaju se konačni spiskovi za takmičenje koje traje od 13. januara do 11. februara.

Prvi zvaničan meč u narednoj godini Crvena zvezda igraće 10. ili 11. februara protiv Voždovca na stadionu "Rajko Mitić". Pre toga ekipa će odraditi pripreme na Kipru i Milojević će videti na koga može da računa za prolećni deo sezone.

Kurir sport / Mondo / Ž.S.

BONUS VIDEO:

00:23

Koreografija Crvena zvezda Mančester siti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track