SKANDAL MAJSTOR DOTAKAO DNO: Krvav, pijan i drogiran ZVERSKI PRETUKAO svoje roditelje, a sada je IZBAČEN iz sopstvene kuće (VIDEO)
Foto: EPA

krah

SKANDAL MAJSTOR DOTAKAO DNO: Krvav, pijan i drogiran ZVERSKI PRETUKAO svoje roditelje, a sada je IZBAČEN iz sopstvene kuće (VIDEO)

Fudbal -

Nekadašnji fudbaler milanskog Intera Fredi Guarin šokirao je javnost video snimkom koji je nedavno objavio na društvenim mrežama.

Problematični fudbaler, koji se pre dve godine našao u žiži skandala pošto je zverski pretukao svoje roditelje, a onda obliven krvlju pokušao da se obračuna i sa pripadnicima policije, sada se požalio da ga je devojka izbacila iz sopstvene kuće.

U vidno alkoholisanom stanju objavio je snimak na kom govori kako mu izabranica Paulet Pastrana ne dozvoljava da uđe u kuću.

"Samo želim da kažem da sam ovde i da mi četiri ili pe puta nisu dozvolili da uđem u kuću koju sam sam kupio svojim novcem", rekao je bivši reprezentativac Kolumbije.

"Snimite ovaj video jer ne znam šta će se sutra desiti u mom životu. Umoran sam od ljudi koji iskorišćavaju moje slabosti", dodao je Guarin koji je zamolio nekoga da mu donese lične stvari iz kuće.

02:14

SKANDALOZNO PONAŠANJE GOLMANA ARGENTINE! Bivši fudbaler Partizana: Zbog neprimerenog ponašanja SVE ZASLUGE MU PADAJU U VODU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track