PIOLIJU SE "DRMA KLUPA" NA SAN SIRU? Slavni stručnjak uopšte NIJE UPLAŠEN - "Nisam zabrinut za posao, ali činjenica je..."
Foto: EPA/Roberto Bregani

nba

PIOLIJU SE "DRMA KLUPA" NA SAN SIRU? Slavni stručnjak uopšte NIJE UPLAŠEN - "Nisam zabrinut za posao, ali činjenica je..."

Fudbal -

Fudbaleri Milana su u ovu sezonu ušli sa željom da vrate Skudeto, ali kako stoje stvari posle 17 odigranih kola u Seriji A, to će se baš teško desiti.

Milan ima 33 boda na trećem mestu, što je 12 manje, uz meč manje, od lidera Intera i sedam od drugoplasiranog Juventusa.

"Rosoneri" su nedavno ispali iz Lige šampiona, sezonu će nastaviti u Ligi Evrope, pa se u poslednje vreme sve više piše kako pozicija trenera Stefana Piolija više nije sigurna.

Navodno bi Pioli mogao da bude smenjen sutra, ako Milan na "San Siru" ne pobedi Sasuolo, koji mu je prethodnih sezona u nekoliko navrata "zagorčao život".

Stefano Pioli
foto: Profimedia

"Nisam zabrinut za posao, ali činjenica je da svi možemo bolje", rekao je Pioli i dodao:

"Jasno je da ovo nije dobar momenat za Milan, ali znam da smo do sada u svakom meču dali sve što možemo. Pravili smo greške koje su uticale na rezultat u prethodnim mečevima. Pozitivna stvar je što smo stvarali dosta šansi", istakao je Pioli.

Navijači veruju Milanu, očekuje se protiv Sasuola podrška preko 70 hiljada gledalaca.

"To je potvrda da imamo nevjerovatne navijače", dodao je Pioli.

Sutrašnja utakmica počinje u 18 sati.

Kurir Sport / Sportske.net

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track