JUVENTUS OZBILJNO PRATI ZVEZDINOG BISERA! Nedeljković očarao čitavu Evropu, pred njim su baš lepi dani! U Torinu su ODUŠEVLJENI!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

PRIMETILI SU GA

JUVENTUS OZBILJNO PRATI ZVEZDINOG BISERA! Nedeljković očarao čitavu Evropu, pred njim su baš lepi dani! U Torinu su ODUŠEVLJENI!

Fudbal -

Najavio je Dragan Stojković promene u reprezentaciji Srbije, slučajno ili ne, to se dogodilo nekoliko dana nakon što je do javnosti stigla informacija da će poziv u nacionalni tim dobiti Kosta Nedeljković.

Tek što je napunio 18 godina i potpisao novi ugovor, desni bek Crvene zvezde, čuo je vesti koje bi u bliskoj budućnosti mogle da mu promene život.

Posle nezvaničnih informacija da će Srbija u periodu koji je pred nama zavhaljujući Nedeljkoviću igrati sa četvoricom odbrambrenih fudbalera, umesto sa tri štopera u formaciji koju je do sada forsirao Piksi, iz Italije je stigla vest o interesovanju evropskog i svetskog velikana za transfer mladog fudbalera.

"Korijere delo Sport" navodi da Juventus ozbiljno prati momka iz Smedereva koji se ove sezone probio u seniorski fudbal i igrao odlično u utakmicama Super lige Srbije i Lige šampiona.

Ovaj list ne pominje da li klub iz Torina namerava da se već u zimskom prelaznom roku obrati Crvenoj zvezdi, ali navodi da je Stara dama označila Nedeljkovića kao jednog od najboljih mladih desnih bekova na svetu.

Podsetimo, reprezentacija Srbije će u martu 2024. godine odigrati prijateljske utakmice protiv Rusije i Kipra u okviru priprema za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.

Kosta Nedeljković
foto: Starsportphoto

Kako trenutno stoje stvari, Orlovi će zaigrati u formaciji 4-2-3-1.

Stojković je nedavno, nakon što je primio nagradu za najboljeg trenera Srbije u 2023. godini, priznao da se razmišlja o promenama i novim imenima u A timu, iako nije govorio o detaljima.

Nedeljković je do sada igrao za reprezentaciju uzrasta do 17, 18 i 19 godina.

Bonus video:

00:13

Kosta Nedeljkovic slavi 18. rodjendan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track