JOVAN MIJATOVIĆ POKAZAO DEVOJKU ZA NOVU GODINU: Osvrnuo se na proteklu sezonu, pa otkrio da li napušta Zvezdu ove zime! (FOTO)
Foto: Starsport

forma je na nivou

JOVAN MIJATOVIĆ POKAZAO DEVOJKU ZA NOVU GODINU: Osvrnuo se na proteklu sezonu, pa otkrio da li napušta Zvezdu ove zime! (FOTO)

Fudbal -

Jovan Mijatović, mladi fudbaler Crvene zvezde, obeležio je jesen odličnim igrama u prvenstvu Srbije, ali i Ligi šampiona.

Jovan Mijatović
foto: www.crvenazvezdafk.com

Njegove partije nisu prošle nezapaženo, pa su počeli da ga prate skauti poznatih evropskih klubova. Fejenord i Zenit navodno su spremni da iskeširaju 5.000.000 evra za Jovana Mijatovića (18), Juventus čeka iz prikrajka, a ljudi iz Betisa posmatrali su ga uživo na 171. večitom derbiju.

Ipak, čini se da Jovan Mijatović ne haje previše za sve što se oko njega događa. Novu godinu proslavio je u društvu prijatelja, a putem društvenih mreža otkrio je i da ima devojku. Deluje da mu je srce ukrala lepa crnka Milica Slijepčević, koju je tagovao na fotografiji.

Jovan Mijatović, Milica Slijepčević
foto: Printskrin/Instagram

Navijačima Crvene zvezde i svojim obožavaocima poslao je sledeću poruku:

- Prošla godina je bila puna uspona i padova, nisam ni u jednom trenutku osećao da treba da stanemo, nego da nastavimo dalje i da pokažemo koliko zaista možemo. Osvojili smo duplu krunu, igrali grupnu fazu evropskog takmičenja, nezaboravno veče protiv Fjorentine… Bilo je više uspeha nego neuspeha i zato sam zahvalan svima što su mi (nam) pomogli da dođemo do tih uspeha, a iz bola i poraza smo naučili i izašli jači. Jedno je sigurno, u ovu godinu ulazim sa jos većom ljubavlju prema Zvezdi - napisao je Jovan Mijatović uz dva emotikona srca crvene i bele boje.

Kurir sport

01:50

Mijatović posle poraza od Sitija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track