JEDAN POKAZAO NOVU DEVOJKU, DRUGI SNIMLJEN SA ŽENOM U BAZENU! Fudbaleri se BURNO ZABAVLJALI na novogodišnjem odmoru! (FOTO)
Foto: Printscreen / Instagram / shiramorag, Instagram/vlahovicdusan, Printscreen / Instagram / snezanafi

Uživanje

JEDAN POKAZAO NOVU DEVOJKU, DRUGI SNIMLJEN SA ŽENOM U BAZENU! Fudbaleri se BURNO ZABAVLJALI na novogodišnjem odmoru! (FOTO)

Fudbal -

Nova godina je prilika da se i fudbaleri malo odmore i daju sebi oduška od obaveza kojih u godini zaista imaju mnogo. Time su se vodili i srpski fudbaleri, ali i oni koji nastupaju u Zvezdi i Partizanu. Od Maldiva i Tajlanda, do Atine i Sevilje, svako od njih je pronašao način da bar i na kratko skrene misli od napornih utakmica i zgusnutog programa u svojim klubovima.

Dušan Vlahović

Fudbaler Juventusa je poznat kao neko ko voli da bude u društvu lepih devojaka, a u "najluđoj noći" je pokazao prelepu crnku za koju mnogi misle da mu je devojka, jer sve ukazuje na to. Dušan nije išao iz Torina zbog obaveza u klubu, ali je sa svojim saigračem Federikom Kjezom bio u jednom od ekskluzivnih restorana, a i njegov stajling je privukao pažnju javnosti.

Dušan Vlahović
foto: Instagram/vlahovicdusan

Nemanja Gudelj

Nemanja Gudelj poput Vlahovića nije napušao svoje radno mesto, odnosno Sevilju, a po fotografijama koje je reprezentativac objavio na društvenim mrežama jasno je da se lepo proveo, naravno sa svojom izabranicom Anastasijom Ražnatović.

Aleksandar Katai i Milan Borjan

Aleksandar Katai i Milan Borjan zajedno sa svojim izabranicama Teom i Snežanom dočekali su Novu godinu.

1 / 2 Foto: Printscreen / Instagram / snezanafi

Srpska Atina, a nije Novi Sad

Atina je bila mesto gde se verovatno skupilo najviše Srba ne računajući Beograd, a sliku je objavio srpski fudbaler koji nastupa za Panatinaikos Filip Đuričić. Na slici se vide i Aleksandar Mitrović i Filip Mladenović, kao i pojačanja u vidu košarkaša Nikole Milutinova i Nemanje Dangubića, a tu je i Matijas Lesor koji ne može bez Srbije. Ekipu je upotpunio i bivši reprezentativac Hrvatske Tin Jedvaj koji takođe nastupa za "zelene" iz Atine.

Omri Glazer

Golman Crvene zvezde, Omri Glazer, otputovao je sa suprugom Širom u Tajland za doček Nove godine, a zatim je ona na svom Instagram profilu podelila vruć snimak iz bazena.

Omri Glazer
foto: Printscreen / Instagram / shiramorag

Po slikama se jasno može videti koliko su uživali i da im je prijao odlazak u toplije krajeve.

Uroš Račić

Fudbaler Sasuola novogodišnje praznike je proveo u Italiji, tačnije u Veneciji. Prazničnu idilu upotpunio mu je brat Bogdan koji je zaprosio svoju devojku pa je jasno da je imao dovoljno razloga za slavlje.

Uroš Račić
foto: Printscreen / Instagram / Uroš Račić

Kurir sport / M.I.

BONUS VIDEO:

01:39

NE VIDIM ISKRENU EMOCIJU, KORISTE FUDBAL KAO IGRAČKU Emirati poslali ponudu koja se ne odbija: Ovoj cifri ne možete reći ne

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track