ITALIJA PALA POD LUKIN UTICAJ! Srbin igra u STRAŠNOJ FORMI, završio je na naslovnoj strani uglednog lista: Jović pali đavola!
Foto: EPA Daniel Dal Zennaro

ITALIJA

ITALIJA PALA POD LUKIN UTICAJ! Srbin igra u STRAŠNOJ FORMI, završio je na naslovnoj strani uglednog lista: Jović pali đavola!

Fudbal -

Fudbaler Milana, Luka Jović, nastavio je da igra u odličnoj formi, a to javnost u Italiji i te kako ceni.

Nakon sporijeg starta u gradu mode, centarfor je na poslednjih šest utakmica na kojima je igrao postigao pet golova uz jednu asistenciju.

U utorak uveče je bio dvostruki strelac u pobedi "Rosonera" u Kupu Italije nad Kaljarijem, a jutro nakon toga, našao se na naslovnoj stranici uglednog lista "Gazeta delo Sport".

"Jović pali đavola", naslov je "Gazete" uz fotografiju srpskog fudbalera.

Luka Jović
foto: Printscreen

Ovaj list pomenuo je još jednog Srbina, Jana Karla Simića, momka koji je nedavno debitovao za prvi tim Milana i na prvom nastupu u Seriji A postigao gol. Navodi se da je Simić protiv Kaljarija zaslužio pozitivnu ocenu.

Na utakmici na San Siru još jedan Srbin je bio na terenu. Golman Boris Radunović branio je za Kaljari, ali je za razliku od Jovića i Simića, nezadovoljan otišao sa stadiona.

Kada je reč o Joviću, ukoliko nastavi u istom ritmu, nema sumnje da za njega sledi povratak u reprezentaciju Srbije. Bio je redovan reprezentativac, međutim, kada je ušao u probleme, pre svega sa minutažom, selektor Dragan Stojković je odlučio da ga ne zove.

Nakon nekoliko okupljanja bez njega, nema sumnje da Stojković uveliko razmišlja o povratku nekadašnjeg fudbalera Reala, Ajntrahta, Benfike i Crvene zvezde u nacionalni tim.

Kurir sport

Bonus video:

00:14

Luka Jović se veseli uz pesmu Baje Malog Knindže

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track