U KAKVIM SU ODNOSIMA MILOŠ VAZURA I ZVEZDAN TERZIĆ? Generalni direrktor Partizana sve otkrio!
Foto: Petar Aleksić

otvoreno

U KAKVIM SU ODNOSIMA MILOŠ VAZURA I ZVEZDAN TERZIĆ? Generalni direrktor Partizana sve otkrio!

Fudbal -

Fudbaleri Partizana su pobedom završili jesenji deo Superlige Srbije i to na najbolji mogući način trijumfom nad Crvenom zvezdom u Humskoj.

Ranijih godina veoma često su se "večiti" rivali prepucavali saopštenjima, razmenjivane su teške reči na relaciji Humska - Ljutice Bogdana, a o odnosima sa Crvenom zvezdom i Zvezdanom Terzićem dotakao se generalni direktor Partizana Miloš Vazura sa kojim smo razgovarali o svim pitanjima vezanih za klub u jednom opširnom Božićnom intervjuu.

Miloš Vazura, Milan Mitić, Zvezdan Terzić, Partizan, Crvena Zvezda
foto: Starsport©

Bilo je mnogo neprijatnosti ranijih godina, ali dugogodišnji funkcioner Partizana kaže da su trenutno dve uprave u normalnim odnsima, kao i lično generalni direktor Zvezde i on.

- Na stadionu Partizana nikad nisu bile neprijatnosti, vec duži vremenski period ni na Zvezdinom stadionu nije bilo neprijatnosti. Već jako dugo je domaćinstvo i naše i njihovo jako ljubazno i korektno i imamo normalne odnose. Jednostavno ni dobre ni loše, službene odnose, nismo ni prijatelji ni neprijatelji, sarađujemo i radimo isti posao - istakao je Vazura.

Ceo intervju sa Milošem Vazurom, generalnim direktorom Partizana, moći ćete da pročitate na portalu Kurira.

Napomena: Zabranjeno preuzimanje delova teksta bez pisane dozvole autora i uredništva Kurira.

BONUS VIDEO:

02:42

POBEDA SAUDIJSKE ARABIJE OČEKIVANA? Trener: Ulažu mnogo u fudbal, imaju ratnički mentalitet, a uslovi za trenine su im SVEMIRSKI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track