KAD JE TEŠKO, ZNA SE KO JE TU! Šta bi radili bez Vlahovića?! Srbin GURA JUVENTUS KA TITULI, ovaj podatak pokazuje koliko je moćan!
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

uvek je tu

KAD JE TEŠKO, ZNA SE KO JE TU! Šta bi radili bez Vlahovića?! Srbin GURA JUVENTUS KA TITULI, ovaj podatak pokazuje koliko je moćan!

Fudbal -

Dušan Vlahović nosi Juventus ove sezone. Fudbaleri Juventusa još jednom su se po ko zna koji put igrali sa živcima svojih navijača na gstovanju Salernitani, ali se pojavio srpski reprezentativac i golom u 90. minutu doneo jako važna tri boda svom timu.

Vlahović je ove sezone postigao sedam golova i zabeležio tri asistencije, zli jezici bi rekli skroman učinak za napadača kluba ranga Juventusa, ali to je samo statistika, kao bikini.

Dušan Vlahović
foto: Giuseppe Maffia / imago sportfotodienst / Profimedia

Kada se malo dublje analizira dolazi se do toga da je tri od tih sedam golova postizao u samoj završnici mečeva. Protiv Bolonje je svom timu spasio bod golom u 80. minutu, na gostovanju Frozinoneu pogotkom u 81. minutu je doneo tri boda "Staroj dami" kao i u pomenutom duelu u Salernu.

Time je direktno "bjankonerima" upisao na bodovno saldo pet bodova. Situacija dodatno dobija na težini kada se zna da je bivši igrač Fjorentine bio strelac i u derbiju Italije sa Interom, kao i dva gola u pobedi nad Lacijom.

Dušan Vlahović, Filip Kostić, Juventus, Inter
foto: Marco Alpozzi/LaPresse / Shutterstock Editorial / Profimedia

Popularni Duci pričao je nakon meča za medije sa "čizme" i tom prilikom je rekao da nikad ne odustaje. - Postigao sam važan gol. Čestitam Salernitani na veoma dobroj igri, pali su tek nakon što su dobili crveni karton. Mi nikada ne odustajemo, ostalo je još mnogo utakmica da se igra. Ja nikada ne odustajem, rad se uvek isplati na kraju, ali ništa se ne bi desilo bez pomoći stručnog štraba, saigrača, kluba i navijača. Moram da postignem još mnogo golova i nastaviću svakodnevno da radim, živim u sadašnjosti i bavim se stvarima na koje mogu da utičem i koje mogu da promenim - istakao je Srbin.

Juventus ne igra blistavo nije to lepršava igra, ali održavaju korak za Interom koji u ovom trenutku deluje kao tim koji je favorit za "Skudeto". Milanski klub ima dva boda više, ali sa ovakvim Vlahovićem sve je moguće. U svakom slučaju Masimilijano Alegri može uvek sa se osloni na Dušana koji najbolje igra onda kada je najpotrebnije.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

01:39

NE VIDIM ISKRENU EMOCIJU, KORISTE FUDBAL KAO IGRAČKU Emirati poslali ponudu koja se ne odbija: Ovoj cifri ne možete reći ne

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track