MARADONA JE JEDNOM OD NAJVEĆIH OTKRIO SVOJU TAJNU: Uvek je nosio DVA SATA, a posle večere s njim jedan je SKINUO, evo i zašto!
Foto: SAEED KHAN / AFP / Profimedia

LEGENDE

MARADONA JE JEDNOM OD NAJVEĆIH OTKRIO SVOJU TAJNU: Uvek je nosio DVA SATA, a posle večere s njim jedan je SKINUO, evo i zašto!

Fudbal -

Legendarni Dijego Maradona često je na obe ruke nosio po jedan sat, a zanimljivu priču o tome ispričao je još jedan čuveni fudbaler.

Ronaldo i Maradona, koji je preminuo u novembru 2020. godine, bili su veliki prijatelji, a priča Brazilca odlično govori o tome.

Argentinac je još u igračkim danima bio, u najmanju ruku, zanimljiv lik, a tako je ostalo i sve do poslednjih dana.

Ronaldo je nakon smrti jednog od najboljih fudbalera svih vremena istakao da mu je vest i odlasku Dijega teško pala, a evo na koji način se seća jedne večeri u Madridu.

- U jednom od prvih dolazaka na večeru meni u Madrid, Dijego je nosio dva ručna sata. Nigde nije odlazio bez njih, pa sam ga pitao zašto nosi po sat na svakoj ruci. Rekao je da mu ih je poklonila ćerka i da ih od tada nije skidao - rekao je Ronaldo.

Ronaldo i Maradona
Ronaldo i Maradonafoto: EPA/GEORGI LICOVSKI

Objasnio je legendarni Brazilac šta se dogodilo posle.

- Nakon večere jedan sat je skinuo i dao mi ga kao poklon. Nisam hteo da ga prihvatim, ali on se naljutio i nisam imao izbora. To će mi biti večna uspomena na naše prijateljstvo i njegovu velikodušnost.

Kurir sport

Bonus video:

10:32

10 SPORTSKIH DOGAĐAJA KOJI SU OBELEŽILI 2020. GODINU! Pamtićemo je po odlasku Brajanta i Maradone (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track