ZVEZDA NAŠLA ZAMENU ZA KOSTU NEDELJKOVIĆA: Radi se o desnom beku sa lepom perspektivom!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

marakana

ZVEZDA NAŠLA ZAMENU ZA KOSTU NEDELJKOVIĆA: Radi se o desnom beku sa lepom perspektivom!

Fudbal -

FK Crvena zvezda pronašla je zamenu za Kostu Nedeljkovića i to u svojim redovima, saznaje Kurir.

Kosta Nedeljković
foto: www.crvenazvezdafk.com

Kosta Nedeljković će igrati do juna za Crvenu zvezdu, a onda će se preseliti u Birmingem i obući dres Aston Vile. U transferu vrednom 9.000.000 evra i 15 odsto od naredne prodaje zadovoljni su kako u Srbiji, tako i u Engleskoj.

Kostu Nedeljkovića će u Crvenoj zvezdi zameniti Ognjen Mimović, momak koji ima 19 godina i koji je već osetio čari seniorskog fudbala igrajući tokom jesenjeg dela sezone za OFK Beograd. Odigrao je 13 utakmica za prvi tim i upisao tri asistencije. Uz Aleksandra Kahvića koji je na pripremama sa prvim timom crveno-belih na pripremama na Kipru, Ognjen Mimović bio je najbolji fudbaler OFK Beograda tokom jeseni.

Ognjen Mimović
foto: www.crvenazvezdafk.com

Ognjen Mimović rođen je 17. avgusta 2004. u Gornjem Milanovcu i danas je produžio ugovor sa Crvenom zvezdom do juna 2028. godine. Stigao je na Marakanu 2020. godine iz Metalca i prošao kadetsku i omladinsku selekciju Crvene zvezde.

Od prošle sezone je član OFK Beograda, lidera Prve lige Srbije, gde će ostati do kraja sezone, ali će trenirati sa prvim timom Crvene zvezde i pod dirigentskom palicom trenera Vladana Milojevića. Od juna bi trebalo da zameni Kostu Nedeljkovića i dobije šansu u prvom timu Crvene zvezde.

Kurir sport

02:39

Kosta Nedeljković posle utakmice u Lajpcigu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track