RUBIN IZ KAZANJA RAZBIO ČARAPANE: Napredak poražen u prvom pripremnom meču!
Foto: FOTO: FK Napredak

potop

RUBIN IZ KAZANJA RAZBIO ČARAPANE: Napredak poražen u prvom pripremnom meču!

Fudbal -

Sedmoplasirana ekipa Premijer lige Rusije - Rubin iz Kazanja razbila Čarapane sa 5:2 (1:2) u prvoj pripremnoj utakmici u Antaliji, u Turskoj.

Šef stručnog štaba Napretka Vladimir Gaćinović je poznatom ruskom timu suprotstavio dva sastava, koja su igrala po 45 minuta, a Rubin je u jačoj ekipi igrao u drugom poluvremenu.

Prema rečima Sanje Milutinović, PR Napretka, Rubin iz drugog poluvremena je i prava srpska kolonija, na čelu sa kapitenom Igorom Vujačićem, bivšim fudbalerom Partizana, koji predvodi ovaj tim na terenu, a boje ekipe iz Kazanja brane i Čumić, Drezgić, Ranđelović, kao i sjajni napadač Daku, rođen u Srbiji, sada reprezentativac Albanije.

FK Napredak Kruševac
foto: FOTO: FK Napredak

-Naš tim je bio mnogo bolji u prvom poluvremenu. Poveli smo u 15. minutu preko Stanojlovića, koga je lepo proigrao Vukajlović. Rusi su izjednačili u 27. minutu preko Lomovickog. Samo četiri minuta kasnije stigli smo do novog vođstva, a pogodio je Zličić, na asistenciju Đorđa Jovanovića. Do kraja prvog dela utakmice bilo je šansi i za ubedljivije vođstvo, a najbolja je viđena u 37. minutu kada je Zličić uposlio Đorđa Jovanovića. Usledio je šut pod prečku, ali je golman Rubina Djupin uspeo da izbaci loptu u korner, kaže gospođa Milutinović.

U nastavku dominacija tima iz Kazanja. Golove su postigli: Tahero (54. minut), Daku (58.), Kabutov (65.), a u samom finišu usledio je i autogol Mršića za konačni rezultat 2:5.

U prvom poluvremenu Napredak je igrao u sastavu: Savić, S.Jovanović, Đeković, Marinković, Vukajlović, Ljubomirac, Krstić, Đ. Jovanović, Zličić, Stanojlović, Bojović. U drugom delu utakmice su nastupili: Bajić, Stevanović, Mršić, Blagojević, Jović, Sadiković, Marjanović, Tomić, Stoiljković, Bastajić, Majdevac.

Sledeću utakmicu Čarapani igraju za tri dana protiv ekipe Mariska Merš iz Luksemburga.

Kurir sport / Ž. Milenković

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track