ITALIJAN ZNA ŠTA GA ČEKA PROTIV NOVAKA! Ovo su PRVE REČI Janika Sinera pred okršaj sa Đokovićem!
Foto: David GRAY / AFP / Profimedia

australijan open

ITALIJAN ZNA ŠTA GA ČEKA PROTIV NOVAKA! Ovo su PRVE REČI Janika Sinera pred okršaj sa Đokovićem!

Tenis -

Janik Siner odigrao je maestralan meč u četvrtfinalu Australijan opena i u tri seta savladao je Rusa Andreja Rubljova (6:4, 7:6, 6:3), te zakazao okršaj protiv Novaka Đokovića.

Po završetku ovog meča Italijan nije krio zadovoljstvo.

- Veoma je teško igrati protiv Andreja, jeste završeno u tri seta, ali moglo je da bude drugačije. Sve se brzo repavalo, trudio sam se da se krećem i osvajam poene. Želim da se zahvalim svima koji su ostali do 1:25 da nas gledaju. Uvek je zadovoljstvo igrati ovde, srećan sam što sam prošao u sledeće kolo - počeo je priču Siner, pa se dotakao i taj-brejka u drugom setu kada je od 1:5 došao do 7:5:

- Trudio sam se da promenim nešto, da vratim jedan, pa drugi mini brejk. U takvim momentima sam jednostavno igrao bolje. Na tome sam radio i trenirao sam za takve situacije.

Janik Siner
foto: David GRAY / AFP / Profimedia

Zatim je Janik pohvalio i svoj tim:

- Moj tim je ono što imam, ta ekipa sa kojom radim mi mnogo pomaže. Toliko vremena provodimo zajedno i imam uvek dobar osećaj sa njima i dobra je zabava. Trudimo se da uradimo sve što možemo i to se isplaćuje - istakao je on, a za kraj govorio je i o narednom rivalu, Novaku Đokoviću:

- Srećan sam što ću ponovo igrati protiv njega, najboljeg igrača na svetu. On je puno puta osvajao trofej ovde, pa će biti veoma teško pobediti ga. Ono što mogu da kontrolišem u tom meču i obećam svima je da ću se boriti do maksimuma za svaku loptu.

Meč između Novaka Đokovića i Janika Sinera na programu je u petak.

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

02:20

MOŽE LI NOVAK SLEDEĆE GODINE DA PRESKOČI FEDERERA U BROJU OSVOJENIH TITULA? Brajovć: Moguće da će disati za vratom i Konorsu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track