OVO JE SJAJNO ČUTI! Napadač Čukaričkog uspešno operisan na Kipru - doktor Stefanović potvrdio lepe vesti: "Tedić se oseća dobro"
Foto: FK Čukarički

čuka

OVO JE SJAJNO ČUTI! Napadač Čukaričkog uspešno operisan na Kipru - doktor Stefanović potvrdio lepe vesti: "Tedić se oseća dobro"

Fudbal -

Slobodan Tedić je zbog bolova u plućima posle prvog večernjeg treninga Čukaričkog na Kipru završio u bolnici, a u sredu u prepodnevnim časovima operisan je u Limasolu.

Doktor ekipe Predrag Stefanović sve vreme je bio u kontaktu sa lekarima na Kipru, a o stanju napadača belo-crnih govorio je uoči drugog prijateljskom meča koji je klub sa Banovog brda igrao na Rajskom ostrvu.

- S obzirom na to da Tedić ima isti problem drugi put za tri godine, protokol je takav da je neophodno da se odradi hirurška intervencija kojom bi se preveniralo nastajanje tog istog problema u budućnosti. Stekli su se svi neophodni uslovi i operacija je urađena u bolnici u Limasolu. Protekla je odlično, Tedić se oseća dobro, ostaće u bolnici da bi bio postoperativno ispraćen. Potom kreće rehabilitacija i oporavak, očekujemo da za mesec dana krene sa treninzima – kazao je Stefanović, koji je potom dodao:

- Kako sada stvari stoje, Tedić će avionom moći da leti tek za nekih dve nedelje, što znači da će ostati koji dan duže u odnosu na ekipu na Kipru. Pratićemo njegov oporavak i kad bude bilo moguće da putuje avionom bez ikakvog rizika, vratiće se u Beograd.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track