TALENTOVANI ZVEZDIN NAPADAČ NAPUSTIO KLUB: Nije želeo da čeka šansu na Marakani!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

prelomio

TALENTOVANI ZVEZDIN NAPADAČ NAPUSTIO KLUB: Nije želeo da čeka šansu na Marakani!

Fudbal -

Crvena zvezda se pokazala kao dobra fabrika fudbalera, ali je jasno da od velikog broja kvalitetnih mladih igrača ne mogu svi dobiti šansu u prvom timu.

Mateja Bubanj
foto: www.crvenazvezdafk.com

Perspektivni mladi napadač Mateja Bubanj (19) odlučio je da više ne čeka, već da se sam pobrine za svoju profesionalnu karijeru. Momak visok 184 centimetra koji se bolje služi desnom nogom prihvatio je poziv Voždovca.

Mateja Bubanj bi u redovima Zmajeva trebalo da zameni Borisava Burmaza (22) još jednog bivšeg omladinca Crvene zvezde, koji je ove zime prešao u rumunski Rapid iz Bukurešta za 500.000 evra.

Mateja Bubanj
foto: www.crvenazvezdafk.com

Mateja Bubanj je tokom jeseni igrao za omladince Crvene zvezde zajedno sa Kostom Nedeljkovićem i Jovanom Mijatovićem, ali nije dobio šansu u prvom timu. U domaćem prvenstvu i Ligi šampiona, na 20 utakmica dao je osam golova. Prošle sezone bio je u Grafičaru, igrao seniorski fudbal u Prvoj ligi Srbije, uz učinak od 23 utakmice i šest pogodaka.

Mateja Bubanj potpisao je sa Voždovcem ugovor na tri ipo godine i uskoro bi trebalo da se pridruži ekipi na pripremema na Kipru. Konkurencija u napadu biće mu Danilo Teodorović i Dragan Stoisavljević.

Kurir sport

02:39

Kosta Nedeljković posle utakmice u Lajpcigu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track