SRPSKI FUDBALER PRED TRANSFEROM KARIJERE! Nije bio za Partizan, ali jeste za Premijer ligu: Od Srbije do Engleske za tri godine!
Foto: Bildbyran / ddp USA / Profimedia

"BOMBA"

SRPSKI FUDBALER PRED TRANSFEROM KARIJERE! Nije bio za Partizan, ali jeste za Premijer ligu: Od Srbije do Engleske za tri godine!

Fudbal -

Srpski napadač Andrej Ilić nalazi se pred transferom karijere! Bivši đak omladinske škole Partizana na korak je od prelaska u Kardif.

Naime, velški klub je dogovorio visinu obeštećenja sa Ilićevim još uvek trenutnim klubom norveškom Valerengom koje bi trebalo da iznosi fiksno četiri plus milion evra kroz bonuse.

Andrej Ilić
foto: @starsport

Prvobitno je klub iz Skandinavije tražio ukupan paket u vrednosti od 6,2 miliona, ali su se ipak našli na pomenutoj cifri. Ilić je na sebe pažnju skrenuo sjajnim igrama u letonskoj Rigi, gde je za dva sezone postigao 40 golova i obezbedio plasman u Ligu konferencije.

Nekadašnji omladinac Partizana igrao je u Napretku i Javoru, a sada se nalazi na korak od kluba koji se igra u Čempionšipu i može da se uključi u borbu za Premijer ligu.

Kakav bi to samo put bio od Superlige Srbije do svetle pozornice najbolje fudbalske lige na svetu za svega tri godine.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

02:42

POBEDA SAUDIJSKE ARABIJE OČEKIVANA? Trener: Ulažu mnogo u fudbal, imaju ratnički mentalitet, a uslovi za trenine su im SVEMIRSKI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track