VARAO ŽENU SA NJENOM NAJBOLJOM PRIJATELJICOM I NAPRAVIO JOJ DETE: Slavni fudbaler zbog SKANDALA hteo da pobegne u Bajern!
Foto: EPA Peter Powell, Printscreen / Instagram / ANNIEVKILNER, Printscreen / Instagram / LAURYGOODMAN91

otvorio dušu

VARAO ŽENU SA NJENOM NAJBOLJOM PRIJATELJICOM I NAPRAVIO JOJ DETE: Slavni fudbaler zbog SKANDALA hteo da pobegne u Bajern!

Fudbal -

Reprezentativac Engleske i fudbaler Mančester sitija, Kajl Voker, u razgovoru za "San" otkrio je da je bio blizu transfera u Bajern iz Minhena.

Zbog problema u privatnom životu Voker je hteo da pobegne iz Engleske i bio je na korak od potpisivanja ugovora sa minhenskim Bajernom.

Voker je suprugu Ani Kilner, sa kojom ima troje dece, varao sa njenom najboljom drugarcom Lorin Gudman. I ne samo to, sa ljubavnicom je dobio i dete.

Zbog medijske hajke koja se spremala hteo je da se skloni sa Ostva.

"Bilo je dana kada sam samo želeo da se sklonim od svih i da samo legnem da spavam. Ja sam jedini krivac za sve. Donosio sam glupe odluke, ali moram da priznam svoje greške. Izvinjenje dugujem svima" rekao je Voker i dodao:

"Moram da shvatim zbog čega sam se tako ponašao i zašto je došlo do takvog razvoja situacije. Ja sam čovek i pravio sam greške na terenu, ali i van njega".

Otkrio je da je imao usmeni dogovor sa Bajernom.

"Pokušao sam da pobegnem i dogovorio sam se sa Bajernom. Da li sam želeo da napustim Siti? Ne, naravno. Mi smo trenutno najbolji tim na svetu, ali to je bila prilika da pobegnem iz Engleske i medijske pažnje" priznaje Voker.

Gvardiola nije znao sa kakvim problemima se suočava.

"Gvardiola nije znao šta se dešava jer nisam želeo da mu kažem, jer bi mislio da psihički nisam prisutan. Ne mogu dovoljno da mu zahvalim na poverenju i razumevanju koje je imao", kaže Voker.

Kurir sport/J.M./Klix

00:23

Koreografija Crvena zvezda Mančester siti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track