DILETA OBJAVILA VAŽNE VESTI! Muškarci širom sveta ostaće RAZOČARANI: Prelepa Italijanka otkrila DUGO ČUVANU TAJNU!
Foto: Hellraiser Photo Agency / Alamy / Alamy / Profimedia

sve je jasno

DILETA OBJAVILA VAŽNE VESTI! Muškarci širom sveta ostaće RAZOČARANI: Prelepa Italijanka otkrila DUGO ČUVANU TAJNU!

Fudbal -

Jedna od najatraktivnijih novinarki u svetu fudbala, Dileta Leota i Loris Karijus, golman koji je ostao upamćen po kiksevima u finalu Lige šampiona u kom je Real srušio Liverpul 2018. godine, javno su objavili veridbu.

Par je već neko vreme u srećnoj ljubavi, a dobili su i devojčicu Ariju i sada su, kada se Dileta porodila, odlučili da podignu vezu na viši nivo.

Nema dileme da će se mnogi muškarci širom sveta razočarati kada čuju ove vesti, a jako je zanimljivo da su Dileta i Loris već mesecima vereni ali da su to krili od sveta.

- Rekla sam da! Čekala sam nekoliko meseci da vam to kažem jer smo Loris i ja želeli maksimalno da se posvetimo rođenju Arije, ali sada smo spremni da napravimo novi iskorak kao porodica. Fotografije koje vidite pokazuju vam najsrećniju ženu na svetu što s Lorisom i Arijom zaista i jesam - stoji u objavi Dilete Leote.

Italijanski mediji već pišu da Loris i Dileta spremaju veliko venčanje za leto, ali da lokacija istog još uvek nije poznata.

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track