KAKO JE PARTIZAN ISPAO SMEŠAN I OSTAO BEZ 4.000.000 EVRA! Ovo je savršen primer katastrofalnih odluka zbog kojih je kasa PRAZNA!
Foto: @starsport

BRUKA

KAKO JE PARTIZAN ISPAO SMEŠAN I OSTAO BEZ 4.000.000 EVRA! Ovo je savršen primer katastrofalnih odluka zbog kojih je kasa PRAZNA!

Fudbal -

Partizan gubi milione zbog loših procena i činjenice da mu deca odlaze olako iz kluba

Nije se ni stišala bura posle odlaska Matije Popovića bez obeštećenja (samo novac za staž u omladinskoj školi), a sada imamo novi slučaj koji ostavlja Partizan bez miliona evra.

Dete omladinske škole Partizana, Andrej Ilić, blizu je potpisivanja ugovora života. Umesto u Kardif, koji je bio blizu njegovog angažmana, Ilić će stići u Lil. Francuski klub će za Ilića izdvojiti 4.000.000 evra!

Andrej Ilić
foto: Bildbyran / ddp USA / Profimedia

Šta se zapravo desilo? Ilić nije dobio seniorski ugovor u Partizanu (?!), pa je otišao u Napredak, a zatim i Javor. Iz Ivanjice ga je put odveo u RFS, a posle par mesec tamo stigla je ponuda Valerenge.

Norvežani su brzo videli o kakvom talentu se radi i nisu štedeli novac da ga dovedu! Platili su 1,1 milion evra obeštećenje, a posle samo šest meseci inkasiraće čak 4 miliona evra!

Možemo samo da zamislimo koliko bi klub iz Humske dobio (u igračkom smislu), a kasnije i prodajom da je prepoznao kakvog bisera ima u timu.

Lil je jedan od vodećih kluba u Francuskoj, učenik ovosezonskog izdanja Lige šampiona, što dovoljno govori gde odlazi Ilić...

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track