UŽIVAĆU SAMO KADA ON UMRE! Izdao klub, pojačao VELIKOG RIVALA, pa doživeo HOROR: Pretili mu, dresovi završavali u KANALIZACIJI...
Foto: MARCO BERTORELLO / AFP / Profimedia

pakao

UŽIVAĆU SAMO KADA ON UMRE! Izdao klub, pojačao VELIKOG RIVALA, pa doživeo HOROR: Pretili mu, dresovi završavali u KANALIZACIJI...

Fudbal -

Vernost u fudbalu nema cenu, rečenica je kojom se vode mnogi navijači širom planete. Postoje i igrači koji se dokažu kao verni klubu, te posle toga dobiju status ikone i legende, ali postoje i oni koji učine "smrtni greh" i pojačaju najljućeg rivala!

Jedan od njih bio je Gonzalo Iguain koji je u julu 2016. godine napustio Napoli i prešao u Juventus. Nije učio Argentinac na slučaju Fabija Kvaljarele koji je doživeo ozbiljne pretnje zbog istog "greha", krenuo je za novcem i život mu se pretvorio u horor!

Gonzalo Iguain
foto: MARCO BERTORELLO / AFP / Profimedia

Odmah po sletanju iz Napulja u Torino, Iguain je postao "persona non grata" u gradu u kom je do tada živeo. Navijači su masovno bacali njegove dresove u kanalizaciju, a nešto kasnije, kada bi ionako sklon povredama Gonzalo Iguain završio u bolnici, pojedini restorani u Napulju su davali popuste kako bi proslavili.

Pretnje su bile svakodnevne, a najdalje je otišao lokalni reprer Enco Dong koji je snimio pesmu u kojoj kaže 'uživaću samo kada Iguain umre'.

Gonzalo Iguain je u dresu Napolija odigrao 146 utakmica, postigao 91, a namestio 26 golova, dok je za Juventus igrao 149 puta, u 66 navrata se upisivao u strelce i dodao je još 16 asistencija.

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track