IZ DRUGOG UGLA IZGLEDA JOŠ BRUTALNIJE! Pogledajte kako je Spajić dobio ŽESTOK UDARAC u glavu - ovo se nije videlo u TV PRENOSU!
Foto: Printscreen/Arena Sport

divljak

IZ DRUGOG UGLA IZGLEDA JOŠ BRUTALNIJE! Pogledajte kako je Spajić dobio ŽESTOK UDARAC u glavu - ovo se nije videlo u TV PRENOSU!

Fudbal -

Na prijateljskoj utakmici Crvene zvezde i bugarskog Boteva na Kipru izbio je pravi haos, pa samim tim meč nije ni odigran do kraja.

Žestokoj tuči prethodio je nešto oštriji start fudbalera Crvene zvezde Uroša Spajića, da bi u želji da uvrati istom merom, igrač protivničkog tima Diogo Barbosa divljački nasrnuo na srpskog defanzivca.

Usledilo je koškanje, ali Barbosa nije dugo oklevao već je iz sve snage udario Spajića pesnicom u glavu!

Trener crveno-belih Vladan Milojević povukao je ekipu sa terena i nije hteo da nastavi meč! Iako su sudije pokušale da pregovaraju, trener beogradskog tima je bio neumoljiv i svoje momke je poslao u svlačionicu.

Crveno-beli su na pripremama na Kipru prethodno ostvarili četiri pobede.

Nakon završetka zimske pauze, okupili su se u Beogradu gde su započeli pripremni period, a na Kipru su najpre savladali kiparsku ekipu Čloraka (3:2), potom i mađarski ZTE (1:0), a onda i subotički Spartak (3:1).

Na kraju, ekipa Vladana Milojevića je pobedila i Mladost iz Lučana.

Kurir sport

Bonus video:

00:22

171. večiti derbi - delije oterale igrače Crvene zvezde

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track