HIT! KOMENTATOR ZAPEVAO POSLE JOVIĆEVOG GOLA! Nije mogao da se kontroliše TOKOM PRENOSA! Luka doneo pobedu, on POLUDEO (VIDEO)
Foto: NaFoto / SplashNews.com / Splash / Profimedia

ODUŠEVLJEN

HIT! KOMENTATOR ZAPEVAO POSLE JOVIĆEVOG GOLA! Nije mogao da se kontroliše TOKOM PRENOSA! Luka doneo pobedu, on POLUDEO (VIDEO)

Fudbal -

Luka Jović igra u odličnoj formi i postaje heroj navijača Milana, a očigledno ga obožava i jedan komentator.

"Rosoneri" se trenutno nalaze na trećem mestu Serije A sa četiri boda manje od Juventusa, a osam od Intera od kojeg ima i utakmicu više. Šanse za osvajanje titule nisu prevelike, ali ima još 15 utakmica do kraja i dovoljno prostora da gradski rival padne.

U svakom slučaju, navijači uživaju u dobrim rezultatima, a srpski fudbaler je imao veliki uticaj na njih.

Na poslednjoj utakmici, Srbin je doneo pobedu Milanu u gostima pogotkom u 81. minutu, samo minut nakon ulaska u igru.

Luka se odlično snašao u kaznenom prostoru, a reakcija komentatora sa klupske televizije najbolje opisuje kako se osećao svaki navijač ovog kluba.

"Kada Luka Jović uđe (u igru), to je gol!", zapevao je veseli komentator.

Centarfor je postao pravi "džoker" Stefana Piolija i u poslednja 402 minuta igre zabeležio je sedam golova i jednu asistenciju.

- Igram jako dobro i srećan sam zbog toga! Uvek se naporno spremam da budem spreman i posebno sam ponosan na pobedu. Ova 2024. godina je odlično krenula za mene, želim da tako nastavim, ponosan sam na večerašnji trijumf, jaki smo - rekao je Jović nakon utakmice.

Kurir sport

Bonus video:

00:14

Luka Jović se veseli uz pesmu Baje Malog Knindže

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track