BARAK BAHAR PRED NOVIM POSLOM: Koji klub mu nudi saradnju? I šta to znači za Crvenu zvezdu?!
Foto: Starsport

izazov

BARAK BAHAR PRED NOVIM POSLOM: Koji klub mu nudi saradnju? I šta to znači za Crvenu zvezdu?!

Fudbal -

Barak Bahar, bivši trener FK Crvena zvezda, mogao bi da bude promovisan u šefa struke Olimpijakosa, pišu brojni grčki mediji.

Barak Bahar
foto: Starsport©

Gazda kluba iz Pireja Evangelos Marinakis pre nekoliko dana za čelne ljude sportskog sektora postavio je Darka Kovačevića i Kristijana Karembua, bivše fudbalere Olimpijakosa.

Klub je u krizu rezultata, trenutno se četvrti u fudbalskom prvenstvu Grčke. PAOK iz Soluna je prvi na tabeli i ima devet bodova više od Olimpijakosa, koji je nedavno izgubio gradski derbi od Panatinaikosa.

To je i glavni razlog za pisanje grčkih medija, koji su ubeđeni da će bivši trener Crvene zvezde Barak Bahar uskoro sesti na klupu posrnulog giganta iz Pireja, piše SDNA. Javnost, a ni strukture u klubu više nisu naklonjene šefu struke Portugalcu Karlosu Karvahalu, koji je na to mesto postavljen pre nešto više od dva meseca.

Darko Kovačević
foto: www.fss.rs

Ukoliko Olimpijakos angažuje Baraka Bahara to će biti odlične vesti za Crvenu zvezdu, jer srpski šampion više neće biti u obavezi da isplaćuje trenera iz Izraela. Naime, prema pravilniku FIFA, po dobijanju otkaza u Beogradu, crveno-beli su u obavezi da plaćaju Baraka Bahara sve dok ne pronađe novi angažman.

Barak Bahar imao je potpisan ugovor sa Crvenom zvezdom na dve plus jednu godinu, koji je raskinut posle šest meseci. Prema pisanju izraelskih medija Bahar je imao neto zaradu od 1.300.000 evra na Marakani, bez bonusa i premija.

Kurir sport/One

00:22

Navijači Crvena zvezda Mančester siti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track