"NAVIJAČI, IZVINITE! ONO U PODGORICI NIJE NIVO ZVEZDE" Nedović se oglasio posle teškog poraza od Budućnosti: Možda i najlošiji meč
Foto: Starsport

PORUKA zvezdašima

"NAVIJAČI, IZVINITE! ONO U PODGORICI NIJE NIVO ZVEZDE" Nedović se oglasio posle teškog poraza od Budućnosti: Možda i najlošiji meč

Košarka -

Košarkaš Crvene zvezde, Nemanja Nedović, izvinio se navijačima zbog loše igre tima u Podgorici.

Crveno-beli su doživeli težak poraz na gostovanju Budućnosti u 19. kolu ABA lige, a Nedović je na toj utakmici postigao 10 poena uz dve asistencije.

Osim što je uputio izvinjenje u ime cele ekipe pozvao je navijače da u velikom broju podrže ekipu u petak od 20 časova na utakmici protiv Žalgirisa.

- Odigrali smo sinoć izuzetno lošu utakmicu u Podgorici, možda i najlošiju ove sezone u ABA ligi. Naša igra je bez obzira na izuzetno zgusnut kalendar, bila daleko od nivoa Crvene zvezde u svakom smislu, počev od energije koja je bila daleko od nivoa potrebnog za ovakvu utakmicu - rekao je bek Zvezde i dodao:

- Izvinjavam se svima, našim navijačima, u ime ekipe i svoje lično ime, jer ono u Podgorici nije bio nivo Crvene zvezde. Pozivam naše navijače da dođu i pruže nam podršku u petak protiv Žalgirisa, jer sa drugačijim pristupom i svi zajedno možemo puno do kraja sezone.

Kurir sport

Bonus video:

02:38

Nedović posle pobede u večitom derbiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track