KANGA SE UŽELEO MARAKANE I NAVIJAČA CRVENE ZVEZDE: Ulaz je besplatan, čekamo vas! Dođite da pobedimo Voždovac!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

kreće superliga

KANGA SE UŽELEO MARAKANE I NAVIJAČA CRVENE ZVEZDE: Ulaz je besplatan, čekamo vas! Dođite da pobedimo Voždovac!

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde spremni su za prolećnu premijeru na kojoj će četa trenera Vladana Milojevića ugostiti Voždovac u subotu, 10. februara, od 16.30 časova na stadionu “Rajko Mitić”.

Gelor Kanga, Aleksandar Dragović
foto: www.crvenazvezdafk.com

Zvezdina osmica - Gelor Kanga sa nestrpljenjem čeka nastavak sezone i ističe da je ekipa maksimalno motivisana da osvoji sedmu uzastopnu titulu.

- Jedva čekam da se vratimo utakmicama na Marakani, jer je to stadion koji me uvek posebno inspiriše i koji je moja fudbalska kuća. Naravno, veliki udeo u tome imaju navijači koje jedva čekam da vidim u subotu. Pauza je potrajala, i zaista smo se uželeli takmičarskog fudbala. Želim da osvojimo titulu i smatram da imamo kvalitet za to - rekao je Gelor Kanga i nastavio:

- Bila bi mi to peta titula u dresu Zvezde, i ogromna lična satisfakcija, jer zaista volim ovaj klub. Prvi naredni protivnik je Voždovac koji je mlada ekipa, ali na našem stadionu smo mi favoriti. Odbrojavam dane do subote. Znam i da je ulaz besplatan, tako da verujem da će tribine biti ispunjene.

Vladan Milojević, Gelor Kanga
foto: www.crvenazvezdafk.com

Pripreme su bile naporne, ali su uspeli fudbaleri Zvezde da upišu šest pobeda i naoštre se za prolećne izazove.

- Vratio se Vladan Milojević, sa kojim sam već imao priliku da sjajno sarađujem, te sam znao da će pripreme biti teške. Lepo je kada se pobeđuje, to podiže samopouzdanje ekipe, ali je fokus bio na tome da se fizički i taktički spremimo. Falilo nam je nekoliko igrač na Kipru, tako da ćemo biti još bolji kada se oni priključe. Želim pobedu u subotu i da uz dobru igru krenemo u misiju odbrane titule. Pozivam navijače da dođu, jer sam ih se uželeo. Voleo bih da postignem gol, ali to ko će se upisati u strelce je manje bitno. Ključ je da uz dobru igru dođemo do pobede - zaključio je Kanga.

Kurir sport

01:40

Dragović posle utakmice protiv Monaka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track