PIKSI U AMERICI, U MISIJI POTRAGE ZA NOVIM REPREZENTATIVCIMA: Koga je to gledao selektor Srbije? I ko bi mogao da dobije poziv?
Foto: Printskrin/Instagram

potraga

PIKSI U AMERICI, U MISIJI POTRAGE ZA NOVIM REPREZENTATIVCIMA: Koga je to gledao selektor Srbije? I ko bi mogao da dobije poziv?

Fudbal -

Dragan Stojković Piksi nalazi se u Americi, a turneju po SAD iskoristiće da se vidi sa fudbalerima kojoj igraju u MLS ligi.

Dragan Stojković Piksi
foto: Zorana Jevtić

Dragan Stojković Piksi boravi u Majamiju na Floridi, gde je posetio ekipu Šarlota koja se tu nalazi na pripremama. Video je i razgovarao sa Nikolom Petkovićem, nekadašnjim članom Čukaričkog, koji je igrao za ekipu Kraun Legasi, razvojni tim Šarlota, upisavši 13 utakmica.

Nikola Petković ima 20 godina i prošle zime je iz Čukaričkog prešao u Šarlot u transferu vrednom 3.000.000 evra. Momak rođen u Zrenjaninu igra na poziciji defanzivnog veznog igrača, a od ove sezone trebalo bi da bude priključen prvom timu Šarlota i zaigra u MLS ligi.

Nikola Petković već je nosio dres A reprezentacije Srbije protiv selekcije SAD, prošle zime u Los Anđelesu. Tu su skauti Šarlota primetili mladog fudbalera i ubrzo je transfer i realizovan.

Dragan Stojković Piksi razgovarao je je u Majamiju sa sportskim direktorom Šarlota Zoranom Krnetom, kao i trenerom Dinom Smitom.

Fudbalska reprezentacija Srbije u martu će odigrati dve prijateljske utakmice u gostima. Prva je na programu 21. marta u Moskvi protiv Rusije na stadionu Dinama „Lav Jašin”, dok je druga četiri dana kasnije, marta u Limasolu protiv Kipra.

Srpsku fudbalsku reprezentaciju na leto očekuje igranje na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, a Orlovi su u grupi sa Engleskom, Slovenijom i Danskom.

Kurir sport

00:30

Piksi na Puškaš Areni

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track