"GDE SI, BRE, SELEKTORE?!" Hit snimak iz Pariza! Piksi i legende na okupu, Stojković imao POSEBNU PORUKU za Prosinečkog! (VIDEO)
Foto: Printscreen / Instagram / fudbalskisavezsrbije

spektakl

"GDE SI, BRE, SELEKTORE?!" Hit snimak iz Pariza! Piksi i legende na okupu, Stojković imao POSEBNU PORUKU za Prosinečkog! (VIDEO)

Fudbal -

Ovog četvrtka od 18 časova očekuje nas žreb nove Lige nacija na kome će Srbija prvi put igrati u najjačoj - Diviziji A. Predstavnici našeg saveza doputovali su ranije u Pariz, a tom prilikom odmah su "naleteli" i na dobro poznata imena sa ovih prostora, gde su jedni drugima poželeli sreću nakon srdačnog pozdrava.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi i sportski direktor Stevan Stojanović pozdravili su ispred hotela legendarnog Predraga Mijatovića, ali i novog selektora Crne Gore Roberta Prosinečkog. Upravo je zbog toga Piksi "dobacio" svom kolegi, možda i potencijalnom rivalu u Ligi nacija: "Gde si, bre, selektore!?". Pogledajte kako je izgledao njihov susret u Parizu:

Podsetimo, Liga nacija se igra po novom sistemu tokom jeseni, a Srbija će iz četvrtog šešira čekati svoje protivnike u "A" diviziji. Evo sa kim može da igra:

PRVI ŠEŠIR: Španija, Hrvatska, Italija, Holandija.

DRUGI ŠEŠIR: Danska, Portugal, Belgija, Mađarska.

TREĆI ŠEŠIR: Švajcarska, Nemačka, Poljska, Francuska.

ČETVRTI ŠEŠIR: Izrael, Bosna i Hercegovina, SRBIJA i Škotska.

Kurir sport / Mondo / Ž.S.

BONUS VIDEO:

00:30

Piksi na Puškaš Areni

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track