VELIKI SKANDAL KRISTIJANA RONALDA! Izgubio od Mitra i Sergeja, pa UŠAO U RAT sa navijačima i OBRISAO MEĐUNOŽJE dresom Al Hilala!
Foto: Fayez Nureldine / AFP / Profimedia

sramotno ponašanje

VELIKI SKANDAL KRISTIJANA RONALDA! Izgubio od Mitra i Sergeja, pa UŠAO U RAT sa navijačima i OBRISAO MEĐUNOŽJE dresom Al Hilala!

Fudbal -

Portugalac Kristijano Ronaldo ponovo se našao u centru pažnje velikog skandala i to pošto je njegov Al Nasr poražen od Al Hilala kog predvode Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić i to rezultatom 2:0.

Meč je odigran u okviru prijateljskog Rijad kupa, blistali su srpski reprezentativci, a Sergej je čak i postigao pogodak za 1:0, ali je sve palo u senku zbog sramnog ponašanja Ronalda za vreme i posle utakmice.

Portugalac je prvo ušao u rat sa navijačima koji su mu sa tribina skandirali "Mesi, Mesi", te ih je verbalno napao i rekao "Ja sam Kristijano, ja sam Kristijano, ne Mesi".

Ako ste mislili da se tu zaustavio - pogrešili ste! Krenuo je Ronaldo ka svlačionici i dva dresa Al Hilala pala su mu ispred nogu. Portugalac je uzeo jedan, zatim je napravio gnusan potez - istim je obrisao međunožje, bacio ga nazad na tribinu i nastavio put svlačionice.

Ovo je definitivno potez kakav ne priliči jednom sportisti, ali ne možemo da kažemo da nas Ronaldo nije navikao na slične situacije...

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

00:39

Vrede kao Mesi ili Ronaldo: Upoznajte najneobičnije stanovnike Dohe

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track