SRAMOTA! NAPALI MITROVIĆA! TVRDE DA JE NAJPRLJAVIJI IGRAČ NA SVETU: Kritike na račun Srbina posle utakmice Al Hilala i Al Nasra!
Foto: Printskrin/X

teške optužbe

SRAMOTA! NAPALI MITROVIĆA! TVRDE DA JE NAJPRLJAVIJI IGRAČ NA SVETU: Kritike na račun Srbina posle utakmice Al Hilala i Al Nasra!

Fudbal -

Aleksandar Mitrović, fudbaler Al Hilala i srpske fudbalske reprezentacije, našao se na udaru pojedinaca na društvenim mrežama posle pobede nad Al Nasrom (2:0).

Aleksandar Mitrović
foto: Power Sport Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

Utakmica odigrana u Rijadu bila je u okviru "Kupa Rijada" pred početak drugog dela sezone, a obeležio ju je incident u kojem se u glavnoj ulozi našao Kristijano Ronaldo. Portugalac se istakao skandaloznim ponašanjem i istrpeo je velike kritike javnosti.

Aleksandra Mitrovića napali su na društvenim mrežama, jer je igrao prilično grubo. Selektivno su pojedinci izvlačili frejmove i kratke video zapise, te ih lepili uz gnusne komentare, svesno izbegavajući da isto urade kada je Srbin bio meta protivničkih fudbalera.

Aleksandra Mitrovića su nazvali "prljavim fudbalerom" posle jednog duela na sredini terena, kada je zakačio fudbalera Al Nasra Ajmana Jahiju.

Posle toga, usledila je provokacija od strane Ajmerika Laporta, na koju Aleksandar Mitrović nije ostao imun.

Došlo je do koškanja, unošenja u lice i prepirke, ali glavni sudija nije želeo da kazni nijednog od dvojice fudbalera žutim kartonom.

Na kraju utakmice Aleksandar Mitrović zagrlio je Kristijana Ronalda i tako su zajedno napustili teren. Bilo je vidljivo da se dobro zabavljaju, a jedna Mitrovićeva dosetka dobrano je nasmejala Portugalca.

Aleksandar Mitrović ima fantastičnu sezonu u redovima Al Hilala. U prvom delu sezone na 26 utakmica dao je 25 golova i upisao pet asistencija. U Saudijsku Arabiju Srbin je stigao prošlog leta i potpisao trogodišnji ugovor sa klubom iz Rijada vredan 75.000.000 evra.

Kurir sport

04:08

Aleksandar Mitrović posle Bugarske

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track