BURAN DERBI ZAGREBA! Igrači pravili HAOS na terenu, zvezda Dinama posle meča OTIŠLA U SVLAČIONICU RIVALA! Poznato šta se DESILO!
Foto: Goran Mehkek / imago sportfotodienst / Profimedia

vatreno

BURAN DERBI ZAGREBA! Igrači pravili HAOS na terenu, zvezda Dinama posle meča OTIŠLA U SVLAČIONICU RIVALA! Poznato šta se DESILO!

Fudbal -

Bilo je veoma burno u derbiju Zagreba u kom su Lokomotiva i Dinamo odigrali nerešeno, 2:2. Varnice na terenu, puno tenzije i oštrih duela, a posle utakmice zvezda Dinama Bruno Petković završio je u svlačionici Lokomotive.

Mnogi su pomislili da će tek tada nastati haos, ali je Bruno povukao neočekivan, ali gospodski potez i uputio izvinjenje rivalu za svoje ponašanje na terenu. To je medijima otkrio trener Lokomotive, Silvio Čabraja.

- Mi smo izgubili svega pet utakmica u ligi. Ekipa smo koja ne gubi i koja igra sa svakim. Izgleda da ne ležimo Dinamu. Žao mi je što nismo sačuvali vođstvo i uzeli tri boda. Ovako smo ginuli drugo poluvreme za taj jedan bod. Možda bi bilo drugačije da je Mudražija postigao gol. Tako je, kako je - počeo je Čabraja, pa u dahu nastavio:

- Nervozni su bili moji, ali nervozni su bili i Dinamovi igrači. I najbolji prijatelji se posvađaju, pa odu na piće nakon utakmice. To je fudbal. Tenzije su bile visoke, jer smo i jedni i drugi hteli pobedu. Na kraju je Bruno Petković došao u našu svlačionicu kako bi se izvini. Isto su napravili i moji igrači.

Zaista, lep gest Bruna Petkovića.

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track