SRBIJA ISPRAĆA ZLATANA IBRAHIMOVIĆA U PENZIJU? Najavljena SPEKTAKULARNA utakmica!
Foto: Anders Wiklund/TT / Shutterstock Editorial / Profimedia

zanimljivo

SRBIJA ISPRAĆA ZLATANA IBRAHIMOVIĆA U PENZIJU? Najavljena SPEKTAKULARNA utakmica!

Fudbal -

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije, Branislav Nedimović, gostovao je na TV Prva i tom prilikom otkrio je brojne zanimljivosti.

Govorio je o mnogim aktuelnostima vezanim za svet fudbala u Srbiji Nedimović, a dotakao se i jedne, potencijalno veoma interesantne utakmice. Naime, kako je Branislav Nedimović istakao, Srbija će odigrati prijateljski meč protiv Švedske, a čelnici tamošnjeg Saveza razmišljaju da upravo to bude oproštajna utakmica Zlatana Ibrahimovića.

- Srbija je uvek bila raspoložena da svima izađe u susret, a najbolje smo na svojoj koži osetili šta znači kada vam neko zabrani da igrate velika takmičenja. Posle Rusije i Kipra, očekuju nas mečevi sa Austrijom i Švedskom, a za nas je velika čast što Šveđani razmišljaju o tome da se jedna od najvećih zvezda svetskog fudbala, Zlatan Ibrahimović, baš protiv naše reprezentacije oprosti od dresa državnog tima - otkrio je Nedimović.

Zlatan Ibrahimović
foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Šta je još sve Branislav Nedimović govorio na TV Prva pročitajte OVDE.

Kurir sport / TV Prva / Ž.S.

BONUS VIDEO:

03:51

DRAGAN DŽAJIĆ BORDIĆE CRVENO-BELE U NEMAČKOJ Legendarni fudbaler o Hofenhajmu, Zvezdi u LE, 163. večitom derbiju (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track