HAOS U NBA LIGI! Košarkaš posle UDARCA U LICE završio KRVAV na parketu! Slike UZNEMIRILE planetu, lekari HITNO INTERVENISALI!
Foto: Ariana Ruiz / Zuma Press / Profimedia

užas

HAOS U NBA LIGI! Košarkaš posle UDARCA U LICE završio KRVAV na parketu! Slike UZNEMIRILE planetu, lekari HITNO INTERVENISALI!

Košarka -

Košarkaši Los Anđeles Klipersa savladali su Detroit Pistonse (112:106) u NBA ligi, a meč je obeležio i težak udarac koji je zaradio nekadašnji šampion. Norman Pauel (30), bek koji je sa Torontom osvojio titulu u NBA ligi, završio je krvavog lica na parketu tokom poslednje deonice, nakon neopreznog udarca koji je dobio od protivničkog centra Džejlen Durena.

Udarac nije bio nameran, ali je Duren bio veoma neoprezan kada je hvatao ofanzivni skok i pokušavao da postigne poene. Zakačio je Pauela po licu i napravio ogromnu štetu - košarkaš Klipersa ostao je na parketu, a kada je uspeo da se pridigne videlo da mu je krvavo lice, podlaktica na koju je bio naslonjen, ali i deo paketa gde je ležao u lokvi.

1 / 4 Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Pauel se istog trenutka uhvatio za lice i pao je na parket ispod koša, a tek uz pomoć lekarskog tima napustio je teren nekoliko sekundi kasnije. Novinarima je poručio da je on čvrst i da nema problema, ali tek treba da se vidi da li će zbog ove povrede pauzirati. Pogledajte kako je to izgledalo:

Norman Pauel ove sezone jeste jedan od najbitnijih igrača Los Anđeles Klipersa i njihov najvažniji dodatak sa klupe. Prosečno beleži 13,6 poena, uz fantastične procente šuta za tri, pa je jasno da bi izostanak sa mečeva bio veliki problem za tim koji se pomalo neočekivano nalazi u samom vrhu Zapadne konferencije.

Inače, Pauel je 2015. godine izabran kao 46. pik od strane Milvoki Baksa, ali je odmah trejdovan u Toronto. Tokom šest godina u jedinoj kanadskoj BNBA ekipi stigao je do NBA prstena, ali i dobre reputacije u ligi, posebno kada je reč o šutu za tri poena. Kasnije je nastupao za Portland, a od februara 2022. godine je u Klipersima.

Kurir sport / Mondo / Ž.S.

BONUS VIDEO:

00:18

Nikola Jokić stigao na žurku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track