ITALIJANSKI FUDBALER BRUTALNO UBIO BIVŠU DEVOJKU, PA DOBIO ZASLUŽENU KAZNU! Tukao je do SMRTI, sada ide na DOŽIVOTNU ROBIJU!
Foto: Michele Nucci / LaPresse / Profimedia

osuđen

ITALIJANSKI FUDBALER BRUTALNO UBIO BIVŠU DEVOJKU, PA DOBIO ZASLUŽENU KAZNU! Tukao je do SMRTI, sada ide na DOŽIVOTNU ROBIJU!

Fudbal -

Italijanski fudbaler, Đovani Padovani (28), osuđen je na doživotnu robiju zbog ubistva bivše devojke.

Padovani je na brutalan način presudio nekadašnjoj izabranici Alesandri Mateuci (56) koju je tukao do smrti i to čekićem, bejzbol palicom, šakama i delom klupe koja se našla u parku pored.

Jeziv zločin desio se 23. avgusta 2022. godine, a Alesandra je malo pre istog policiji prijavila Padovanija zbog uznemiravanja i uhođenja. U trenutku ubistva nesrećna Alesandra razgovarala je telefonom sa svojom sestrom koja je svedočila na sudu.

- Izašla je iz svog automobila i počela da vrišti: "Ne, Đovani, preklinjem te". Bila sam na telefonu. Odmah sam nazvala policiju koja je ubrzo stigla - rekla je ona.

Hitna pomoć je brzo stigla na mesto zločina, ali spasa nije bilo, a golman mnogih niželigaških ekipa širom Italije ubrzo je uhapšen. Sada je i osuđen, te će u zatvoru provesti ostatak života.

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track