PRVA POBEDA U GOSTIMA PROTIV JUVENTUSA POSLE OSAM I PO GODINA! Samardžić blistao za SENZACIJU, pa poručio: Srećan sam što sam ovde
Foto: Italy Photo Press / Zuma Press / Profimedia

SERIJA A

PRVA POBEDA U GOSTIMA PROTIV JUVENTUSA POSLE OSAM I PO GODINA! Samardžić blistao za SENZACIJU, pa poručio: Srećan sam što sam ovde

Fudbal -

Malo ko je očekivao pobedu Udinezea protiv Juventusa, s obzirom na to da duže od osam godina ona nije viđena u Torinu.

Strelac pobedonosnog gola u 24. kolu bio je Lautaro Đaneti, nakon centaršuta Lazara Samardžića.

Reprezentativac Srbije je izveo slobodan udarac i poslao odličan centaršut, a u gužvi u kaznenom prostoru, Argentinac se odlično snašao.

- Ovo je neverovatan trenutak za nas. Pobediti ovde je veoma teško. Dali smo sve i veoma smo srećni. Rekli smo sebi da svi moramo da damo 100%. Nismo mnogo puta tokom prošlosti ovde imali uspeha - rekao je Samardžić.

Srpski reprezentativac je, barem prema pisanju italijanskih medija, kao i na leto 2023. godine, ove zime bio jedan od najtraženijih fudbalera u Italiji. Govorilo se da je blizu transfera u Napoli, ali nije promenio sredinu.

- Ostao sam koncentrisan, trener je mnogo pričao sa nama, govorio nam da dajemo sve na treningu. Tržište transfera je završeno, a ja sam srećan što sam ostao ovde.

Poslednji put Udineze je do tri boda kao gost Juventusu stigao u avgustu 2015. godine.

- Pobeda ovde je istorijska i mi smo veoma, veoma srećni zbog toga. Trener uvek priča sa nama. Uvek želim da dam sve da pomognem timu. Moramo svi stati zajedno. Zbog toga mu je već na umu meč protiv Kaljarija. Ova pobeda mnogo pomaže jer sada ćemo imati samopouzdanja za naredne mečeve - zaključio je Samardžić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track