CRVENA ZVEZDA ŽELI BEKA IZ PREMIJER LIGE: Danas bi mogla da eksplodira prava TRANSFER BOMBA na Marakani!
Foto: Scott Wilson / PA Images / Profimedia

kraj prelaznog roka

CRVENA ZVEZDA ŽELI BEKA IZ PREMIJER LIGE: Danas bi mogla da eksplodira prava TRANSFER BOMBA na Marakani!

Fudbal -

FK Crvena zvezda ove zime prodao je Kostu Nedeljkovića u Aston Vilu, a iz Premijer lige bi pred kraj prelaznog roka moglo da dođe ozbiljno pojačanje.

Riči Larija
foto: Angel Marchini / Shutterstock Editorial / Profimedia

Prema pisanju portala Transfermarkt, koji je specijalizovan za fudbal, u rubrici "glasine" pojavila se vest da je Crvena zvezda zainteresovana za desnog beka Notingem Foresta Ričija Lariju.

Reprezentativac Kanade koji je igrao na Mundijalu u Kataru Riči Larija nije u prvom planu kod trenera Espirita Santa, pošto se vratio sa pozajmice iz Toronta. Crvena zvezda nije uspela da angažuje beka iz Južne Koreje Seol Jong Vua, čiji je klub Ulsan stopirao transfer.

Tehnički direktor Crvene zvezde Marko Marin zadužen je za ovaj transfer i on bi ukoliko Riči Larija pristane trebalo da bude finalizovan do petka u ponoć. Radi se o iskusnom fudbaleru koji ima 29 godina i veliko internacionalno iskustvo.

Njegova vrednost prema Transfermarktu iznosi 2.500.000 evra. Crvena zvezda bi prvo dovela Ričija Lariju na pozajmicu, a onda na leto imala prvenstvo otkupa njegovog ugovora od Notingem Foresta po ceni koju bi dogovorila dva kluba.

Riči Larija
foto: Goran Stanzl / Pixel Media / Profimedia

Riči Larija rođen je u Torontu i dete je migranata iz Gane. U Kanadi je započeo fudbalsku karijeru, ali je njegov prvi profesionalni klub bio Orlando. Potom je prešao u Toronto, da bi u januaru 2022. u transferu vrednom oko milion evra prešao u Notingem Forest. Za reprezentaciju Kanade upisao je 48 utakmica i dao dva gola. Igrao je na SP u Kataru zajedno sa Milanom Borjanom.

Kurir sport/Transfermarkt

01:34

Nedeljković posle poraza od Jang Bojsa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track